maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulupaketteja!

Tänä vuonna joulu on tullut ovelle kolkuttelemaan aivan hirvittävän nopeaan! Jopa lapset ovat olleet siitä samaa mieltä. Ja vaikka olenkin aina ollut viimetingan ihminen, niin täytyy sanoa, että tämän joulun kynnyksellä on jäänyt moni perinteinen joulupuuha toteuttamatta, kuten esimerkiksi pipareiden leivonta!!! No onneksi sen ehtii vieläkin ( ehkä ) toteuttaa, ja tytöt ovat kyllä keskenään leiponeetkin ystäviensä kanssa. 

Myös joulukortit meinasivat jäädä tänävuonna postittamatta, sillä en ehtinyt edes miettiä koko korttiasiaa, mutta onneksi armas ukkokultani hoiti sen puolen, ja tyylikkäästi hoisikin :) 

Lahjoja olen hankkinut nyt tehokkaasti iltaisin töiden jälkeen, tai aamulla ennen töihin menoa, eikä enää puutu kuin pari pakettia. Tänään pidin paketointitalkoot lasten ollessa koulussa. Joulumusiikki soimaan, kynttilät palamaan ja muutama suklaanamunen kyytipojaksi. Siinä hoitui paketointi mukavasti. 

Tämän joulun väri on valkoinen ja ruskea, ripauksella vihreää. Jotenkin tänne uudistuneeseen, vaaleaan kotiin en halunnut punaista joulua laittaa, vaan joulukodin tunnelma syntyy yksinkertaisesti  kukkien ja kynttilöiden voimin :)

Meillä kannettiin sunnuntaina kuusi tupaan ja se toi mukanaan huumaavan tuoksun!
Lisäksi saimme saunan vihdoin toimintaan puolenvuoden tauon jälkeen. Sauna on nimittäin toiminut koko remontin ajan varastona, mutta nyt se on tyhjennetty ja puunattu. Kylläpä maistuikin löylyt mukavilta pitkästä aikaa! 

Kaikesta kiireestä huolimatta minulla on ollut ihmeen levollinen ja stressitön olo. 
Joulu on asettunut selvästi jo sydämeen asti asumaan.

Ihanaa jouluviikkoa!

Iida Emilia


6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit paketit ❤️

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit paketit! Eipä kuulu punainen meidänkään jouluun ja paketeissa on mustaa ja valkoista sekä harmaata. Tänän meille kannettiin myös joulupuu, tänäkin vuonna mänty, kuten viimevuonnakin. Kovin tuuhea se ei ole, mutta eipäs ole kauheasti varistettavaakaan!
  Mukavaa joulunalusviikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marita! :)
   Ihanalta kuulostaa joulumänty ja musta/valko/harmaa-jouluväritys!
   Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle! <3

   Poista
 3. Kauniit ja tyylikkäät paketit <3

  VastaaPoista