keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Syksy!

Kukkuluuruu? Mitäs teille kuuluu?

Täällä vie arki mennessään, mutta aina silloin tällöin ehtii istua alas ja nautiskella kupposen kuumaa kynttilänvalossa, tai leipaista lapsille vapaapäivän vohvelit ylläriksi koulun jälkeen. Sekalaisia kuvia siis viimeviikon varrelta, joka olikin jo huomattavasti mukavampi ja rauhallisempi, kuin edellinen :)

Syksy on saapunut, ja rakastan sitä! 
Nyt saa taas kotoilla hyvällä omalla tunnolla, ja kuunnella sateenropinaa sohvalta viltin alta.
Niin kliseistä, mutta toimii! Olen jopa alkanut lukea kirjoja piiiitkän tauon jälkeen. Lainasin nimittäin kirjastosta Tanskalaisen Hyggekirjan ( Tyttäreni kyllä tokaisi, että lukisit edes kunnon kirjoja ;). Miehenikin on saanut tuosta "hygestä" itselleen uuden lempisanan :D 

Viikonloppua vietimme mökkeillen, ja sääennusteita tutkiessani mietein kannattaako mökille mennäkään, kun lupaavat pelkkää sadetta! No ukkokultahan totesi siihen virnistellen, että onhan se kuitenkin aika hyggeä! Ja olihan se. Syksyinen mökkeily on itseasiassa todella tunnelmallista.
Saatiin jopa hieman puuhommiakin tehtyä sateen tauotessa, ja kun ulkona alkoi hämärtää, oli mukavaa istuskella saunanraikkaana mökissä takkatulen rätinää kuunnellen.
Mutta eipä mulla muuta tällä erää!
Nautitaan nyt näistä raikkaista syyskeleistä, kauniista väreistä ja kotoilusta.
Itse olen ainakin osannut aina tuon hyggeilytaidon...jo ennen kuin edes tiesin mitä se edes tarkoittaa.

Mukavaa viikon jatkoa!

Iida Emilia


8 kommenttia:

 1. Ihana kuva tuo viimeinen! Hämeen luonto on niin kaunis!
  Syksyssä parasta onkin ehkä juuri tuo että saa taas olla ihan sisällä vaan, siivota ja sisustaa! Vaikka kesää on jo nyt ikävä.......!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämeen luonto on todellakin kaunista! Niin vehreää ja paljon vesistöjä. Ja tuolla mökillä kyllä mieli lepää aina :)

   Kesä tuntui tosiaan ihan liian lyhyeltä tänä vuonna, mutta syksyihmisenä nautin tästä ajasta nyt täysin siemauksin! Sitten talven kylminä ja pimeinä päivinä kesän kaipuu iskee :)

   Poista
 2. Just wonderful!!!
  Love and hugs from Austria
  Elisabeth

  VastaaPoista
 3. Hygge ❤ ja syksy ❤

  VastaaPoista