keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi 100

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!

Tämä päivä on ollut erityisen tunteikas, ja täynnä suurta kiitollisuutta ja kunnioitusta!
Heti aamusta verhot avatessani eteeni avautui kaunis sinivalkoinen maisema. Lumi kimmelsi sinisen taivaan alla ja lippu liehui salossa. Jotenkin tuo täydellinen näkymä sai palan kurkkuun, ja tippa tuntui olevan herkässä pitkin päivää. Kuinka paljosta saammekaan olla kiitollisia :)

Paljon onnea armas, kaunis kotimaamme!Juhlistimme itsenäisyyspäivää anoppilassa juhlavasti syöden ja torilla juhlanäytöksiä ihastellen. Kaupungin kirkko oli valaistu upeasti vaihtuvin sävyin ja iltasella tuli tietenkin perinteisesti katseltua linnanjuhlia.Tämä viikko onkin yhtä juhlaa, sillä huomenna koululla vietetään Suomi100-hengessä joulujuhlaa ja viikonloppuna tapaan pitkästä aikaa blogiystäviäni ja pääsemme viettämään pikkujouluja yhdessä. Joten palaillaan pian reissukuulumisten kera.

Halauksin:

Iida Emilia

2 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia, ja edustavat kyllä juuri sitä viime keskiviikon syntymäpäiväsankaria. Tämä juhla toi ihanaa vaihtelua tavalliseen joulukuuhun, tuntuu jotenkin että kaikki ovat hieman korkeammissa tunnelmissa kuin tavallisesti talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Milla! :)

   Juu ihan totta kyllä, että tämä synttärivuosi tuo lisää juhlantuntua koko jouluun!

   Oikein mukavaa joulun odotusta sinne! <3

   Poista