perjantai 23. marraskuuta 2018

Pikkujoulujen aikaan

Ihanaa, se on perjantai! Viikonpäivistä parhain.

Tänään mulla piti olla työkeikka, mutta se siirtyikin viime hetkellä, joten en pistä pahakseni, että tästä tulikin vapaapäivä. Laitanpa siis viikkosiivoukset alulleen, ja kauppareissulta ajattelin kotiuttaa  ensimmäiset hyasintit. Myös black fridayn tarjouksia tuli hyödynnettyä parin joululahjan osalta, joten pientä säästöä edes joulumenoihin.

Ehtooseen olisi sitten puolestaan tiedossa työpaikan pikkujouluja, eli vaihtelua perus perjantai-iltoihin.  Mutta minä...entinen bilehile, olen nykyään niin kotikissa, että en meinaa edes kerran vuoteen innostua rillutteluista. Onneksi meillä on kuitenkin kiva pieni porukka, ja mikäs siinä rupatellessa hyvän ruuan ja juoman äärellä. Nähtäväksi jäänee, jaksaako sitä lähteä jatkoillle vaiko ei. Näin keski-ikään ehtineen nukkumaanmenoaikahan on jo puolen yön aikaan ;D


Lauantaille olisi ihana menovinkki, nimittäin Parolan aseman joulumarkkinat,  
joista viime vuonna hankein eteiseemme tuon suloisen "Villasukka"-pussin sekä "Ken sotkee"-kyltin.
Teksisipä mieleni kovasti piipahtaa markkinoilla tänäkin vuonna, sillä sieltä jos mistä tarttuu iloinen joulumieli mukaan.


Ripauksen joulun tuntua tuovat eteiseen tällä hetkellä paperinen tähti sekä pariovea ympäröivät valot.

Tässä kuvia katsellessani mietin, kuinka eteisestä tulikin remontin myötä lähestulkoon yksi lemppareistani koko huushollissa, vaikka ennen vihasin pimeää eteistämme yli kaiken!

Pariovien ja suuremman oviaukon myötä valoa tulvii sisään aivan erilailla kuin aikaisemmin, ja tylsä käytävä muuntui huomattavasti kodikkaammaksi. 


Mutta nyt kone kiinni ja  menoksi.

Mitäs suunnitelmia sinulla viikonlopulle? Jokos pikkujouluja on tiedossa?

Railakasta perjantaita!

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Ihana kotisi matkalla kohti joulua! <3 Pikkujouluja? Mitäs ne on? Tähän ikään kun pääsee niin sellaisia hulinoita ei edes kaipaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon <3 Joulun alla koti on mielestäni parhaimmillaan :)

   Heh! Sepä se ;). Näköjään mitä enemmän ikää tulee, niin sen vähemmän nuo hulinat kiinnostavat. Mutta toki ystävien tapaaminen hyvän ruuan ja parin lasillisen äärellä sopii tähän pimeään aikaan mainiosti :)

   Poista
 2. Teillä on aina niin kaunita, oli kesä tai pimein syksy! :) Ihanaa iltaa ja pikkujouluja! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ihana <3 Jostain syystä pidän talvisisustusta aina paljon kodikkaampana...vaikka eihän mulla niin hirveästi täällä mikään koskaan muutukaan ;). Muutama talja ja kausivalot tuovat sitä toivottua tunnelmaa.

   Ja kiitoksia, tällä kertaa olikin oikein hauskat ja onnistuneet pikkujoulut, joten kannatti lähteä :)

   Poista
 3. Toivon ettei koko pikkujouluja olisikaan. Mitä korvaamatonta jää vaille jos on rauhassa kotona ilman pakkolähtöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta ;). Onneksi tosiaan jokainen voi itse päättää, lähteäkö vaiko ei :D

   Meillä on hyvin pieni ja tosi mukava työporukka, joten tykkään aina käydä syömässä ja alkuiltaa istumassa, mutta enää vuosiin en ole halunnut mihinkään jatkoille lähteä. Välillä ollaan käyty mm. teatteri-esityksissä ja ne ovat olleet tosi mieleisiä juttuja :)

   Tällä kertaa kävi tosin niin hullusti, että MINÄ jopa lähdin jatkoille ja meillä oli tosi hauskaa! Mutta nytpä ei tarvitse ainakaan vuoteen moista ajatellakaan ;).

   Poista