perjantai 22. helmikuuta 2019

Uusi suosikkinurkkaus ja heräteostoksia

Moikka!

Nöyrimmät kiitokset teille lukijoilleni ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen liittyen! 
Sain runsaasti vastauksia myös facen sekä instan puolella, ja vaikka niitä konkreettisia postaustoiveita oli hyvin vähän, niin parasta oli kuulla, että tykkäätte tästä blogistani ihan juuri tällaisenaan....kaikkine samoine nurkkineen ja arkisine höpötyksineen, joten kiitos teille!

Tästä on hyvä jatkaa samalla kaavalla eteenpäin ja jätän tästedes mieheni sutkautukset huomiotta!;D Yritän myös lisäillä postauksiin juttuja teinielämän haasteista ( joskin niitä ei meillä ainakaan vielä ole edes kauheasti ollut...koputetaan puuta ). Ja mökkeilyjuttuja yritän lisäillä myös. Ensiviikolla olisikin tarkoitus lähteä talvimökkeilemään loman kunniaksi :)



Itseasiassa viime viikollakin nauroin oikein ääneen erään katastroofisen ja kiireisen aamun kynnyksellä, että jestas miten tästäkin sähellyksestä saisi blogimateriaalia!

Ja oikeastaan mulla pyörii useinkin mielessä erilaisia postausaiheita ihan tavallisesta elämästä sen riemuineen ja haasteineen, mutta AIKAA ei vain tunnu löytyvän niiden kirjoittamiseen. Sitä kun saisi vuorokauteen enemmän, niin johan sitä ehtisi tehdä vaikka ja mitä. Eli eihän tässä välttämättä olekaan ispis kadoksissa, vaan juurikin se aika!


Mutta nyt väliin vähän sisusteluakin!
Tämä uusi keittiönurkkaus miellyttää tällä hetkellä silmääni aikalailla, ja täältä tulette varmasti saamaan kuvavyöryn jos toisenkin :)

Nykyisin sorrun aika harvakseltaan ostelemaan mitään "turhaa", sillä kotimme pursuaa jo kaikkea mahdollista tarpeellista ja vähemmän tarpeellista tavaraa. Mutta lähikukkakaupassa käydessäni en voinut vastustaa kiusausta, kun törmäsin tuollaiseen hauskaan sinkkiseen koeputkitauluun, johon voi asettaa kukkasen koristeeksi. Jotenkin niin simppeli ja kaunis esine mielestäni, ja kivasti saa vaihtelua eri vuodenaikojen mukaan. Sen suuremmitta perusteluitta nappasin taulun mukaani.




Naulakko- ja patakaappiseinustalla alkavat tavarat myös löytää hiljalleen paikkaansa. Tuo patakaappi on aavistuksen liian pieni takaseinälle, mutta siihen viereen sopikin tuoli ihan mukavasti.
Kattolamppua pitäisi vielä siirtää ruokapöydän yläpuolelle, sillä lapset tykkäävät tehdä läksyjään pöydän äärellä.


Tänään heitetään kuitenkin läksykirjat nurkkaan, sillä koululaisten hiihtolomat ovat juuri aluillaan! Me vanhemmatkin lomailemme muutaman päivän, joten fiilis on huipussaan. Pikaiset siivoukset alulleen ja taidanpa yllättää koululaiset lämpöisin vohvelein kotiin tullessaan. Aurinkokin paistaa niin ihanasti! Tästä tulee hyvä päivä :)

Mukavaa viikonloppua ja hiihtolomaa muillekin lomaileville!

Iida Emilia 

10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Ihailen tuota teidän keittiönpöytää ja tuoleja aina kuvissasi sillä ovat todella ihanat. Tuollaisen koeputkitaulun minäkin ostaisin jos vain vastaan sattuisi, ihana ja erilainen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit kiitokset sulle Hilu <3
      Itsekin tykkään tuon vanhan pöydän ja uusien, modernien tuolien yhdistelmästä.
      Tuo koeputkitaulu oli nimenomaan aika erilainen ja persoonallinen tuote ja tykästyin siihen kyllä heti :)

      Poista
  2. Näyttää kivalta tää teidän uusi keittiön järkkä! Mukavaa lomaa teidän väelle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eerika, ihana kuulla, että tykkäät <3

      Oikein ihanaa lomaa teillekin! Lueskelin juuri blogistasi, että saatte oikein laatuaikaa miehen kanssa. Nauttikaahan! :)

      Poista
  3. Itse painiskelen juuri tuon ajankäytön kanssa, sillä aiheista ei pulaa ole:) Taidan vaan käyttää turhan paljon aikaa yhden postauksen tekemiseen...
    Ihanaa tunnelmaa ja kivoja yksityiskohtia keittiössänne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no sehän se! Itselläni menee myös tosi paljon aikaa postauksiin. Yleensä yhtenä vapaapäivänä kuvailen, toisena muokkailen kuvia ja kolmantena vasta kirjoitan. Kirjoittamiseen saattaa mennä useampi tuntikin ( tosin touhuan siinä välissä kaikkea pyykinpesusta ja ruuanlaitosta alkaen ;). Mutta onhan se aikaavievää kyllä, mutta hauskaa kun voi tehdä omassa tahdissa ilman aikatauluja.

      Lämpimät kiitokset kehuista <3 Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  4. Mökkijuttua odotan kovasti 😊 Mutta tykkään lukea kaikenlaisia juttuja mitä nyt vaan laitatkaan.

    Teillä on aina niin nätin näköistä ja kiva värimaailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti ja mahtavaa kuulla että tykkäät :).

      Nyt sitä mökkijuttua tulikin pitkästä aikaa. Taidan aina mökillä tuntea olevani niin lomalla, etten jaksaisi kameraankaan tarttua ;). Mutta yritänpä kunnostautua senkin suhteen nyt enemmän.

      Iloa viikkoosi!

      Poista
  5. Hei ja kivaa mökkikauden alkua! Kivoja ripustuksia ja keksintöjä pitkin huushollia sinulla! Tykkään kovasti <3. Hauskaa ja aurinkoista (toivottavasti) viikkoa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Sydäntä lämmittävät sanasi <3

      Olihan kyllä ihanaa aloitella tuo mökkikausi. Ja aurinkokin sattui niin mukavasti useana päivänä paistamaan. Toivotaan keväisiä kelejä tähänkin viikkoon! :)

      Poista