sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Keittiön kevättä ja ihania viikonloppuvieraita

Aurinkoista sunnuntaita!

Oi miten auringonsäteet ovat tänään hellineet, vaikka tuuli nurkissa tuivertaakin. Kevät tuntuu olevan taas askeleen lähempänä. Niin ihanaa!

Ja arvatkaapa kuinka upea viikonloppu täällä on takana? Osa ehkä instagramissa jo huomasikin, että nyt on sattunut kaikki hauskuus kasaantumaan peräkkäisiin viikonloppuihin ja sehän ei toki haittaa mitään ;)

Viikko sitten nautittiin perheen yhteisestä ajasta, mutta nyt sain viettää pari ihanaa päivää rakkaiden ystävien kanssa, kun blogisiskot tulivat meille perjantaina aamupäivästä kylään. Kamerani sai viettää lomaa, enkä kuvannut tällä kertaa muuta kuin vähän kännykälläni instastoryihin, joten joudutte tyytymään keittiökuviini tällä kertaa.



Ystäväni toivat mukanaan suloisen tuliaispaketin, joka sisälsi helmililjan ruukkuineen, keittiöpyyhkeen, kynttilän ja servetit. Niin kaunista ja tarpeellista :)

Söimme meillä lounaan ja kahvittelimme rauhassa, jonka jälkeen lähdimme kiertelemään sisustusliikkeitä ja kirppareita. Hämeenlinnan sisustuspuotitarjonta on valitettavan vähäistä, mutta hyvä kierros syntyy Tiirinkosken tehtaasta, Kasarmin aarteista, Korentotorista, Finnmarin myymälästä ja Eteläkasista. Shoppailujen jälkeen täytyy ehdottomasti käydä herkuttelemassa Villa Marengissa.



Itselläni ei ollut erityisiä tarpeita kotiin joten shoppailusaaliini jäivät melko pieniksi, mutta yhden vähän isomman aarteen löysin, josta kerron lisää ensi kerralla :)

Matkamme jatkui Hämeenlinnasta kohti Tamperetta ja matkan varrella piipahdimme Ikeassa. Täältä tein lähinnä omat ostokseni, sillä olin luvannut tuoda kuopukselle voimistelumaton ja esikoiselle koulupöydän lampun. Muutakin pientä tarttui huomaamatta kärryyn.



Ikeasta porhalsimme majapaikkaamme, blogiystäväni Allidaalian superkauniiseen kotiin. Ihanaa, kun ystävämme sai majoitettua meidät kotiinsa, sillä kaikkein parasta on viettää iltaa rennosti villasukkasillaan yöppäreissä kynttilöiden luodessa tunnelmaansa :). Ennen pyjamabileitä kävimme kuitenkin keskustassa syömässä. 

Seuraavana aamuna Allidaalia laitteli meille maittavan aamiaisen, jonka jälkeen lähdimme kiertelemään Tampereen kauppoja. Illan päätteeksi kotosalla jalat huusivat hoosiannaa, vatsalihakset olivat kipeänä nauramisesta ja pää täynnä sisustusideoita. Olipas meillä taas mukavaa!


Sisustus-löytöni olivat minimaaliset, mutta hyödylliset. Servettejä ja kynttilöitä kuluu aina ja uusille puukauhoille oli jo tarvetta. Ikeasta ostin myös kauniin tyynyliinan sekä muoviset yrttikasvit, joita kaniherra ei voi tuhota ;)


Tänään on saanut rauhassa sisustella ja järkkäillä, ennen uuden viikon alkua. 
Nyt ei olekaan vähään aikaan mitään "kivaa ohjelmaa" tiedossa, mutta näillä reissumuistoilla jaksaa taas pitkään :). 

Halauksin

Iida Emilia

12 kommenttia:

  1. Kiitos kaikesta,oli niin ihana käydä teidän kauniissa kodissa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille <3 Olipas ihanaa nähdä taas! :)

      Poista
  2. Onpa teillä nättiä !💕Saa ideoita itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos <3 Kiva kuulla, että sait inspiraatiota kotiisi :)

      Poista
  3. Kuulostaa kivalta tapaamiselta. Instassa olenkin katellut kuvia teidän tapaamisesta.
    Ihania löytöjä sinulla.
    Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.
    Halauksin Erica <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nämä tapaamiset ovat aina niin parhaita!
      Pieniä löytöjä vain, mut yhden vähän isommankin löysin kyllä ;)
      Oikein kivaa viikon jatkoa sulle myös <3

      Poista
  4. Ihana viikonloppu :)
    Kauniita kuvia keittiöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä naisten viikonloput on parhaita :)
      Voi kiitos kovasti! <3
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Anonyymi0.00

    Ihanan rustiikkiset nuo hyllyllä olevat saviruukut �� Mistä olet löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minä tykkään kans noista kovin :)
      Isomman ostin joskus Turusta sisustusliike Aveliasta ja pienemmän Koiramäen pajutilalta. Mutta taitaa noita savisia löytyä monista sisustusliikkeistä tai puutarhoilta nykyään. esim. Granitissa oli vähän samantyyppisiä.

      Poista
  6. Anonyymi1.04

    Kiitos! Toivottavasti löydän kanssa yhtä ihanat ruukut, täytyy lähteä etsimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja! Tsemppiä etsintään :)

      Poista