tiistai 12. maaliskuuta 2019

Puhtaiden lakanoiden tuoksua ja sisustushaaveiluja

Moikka tuikitavalliseen tiistai-iltaan!

Flunssat helpottivat viikonlopun levon myötä ja arki on palaillut ruotuunsa. Kevätfiilis on saanut takapakkia pakkasten ja runsaiden lumisateiden ansiosta, mutta aurinko on jaksanut ilahduttaa lähes päivittäin. 

Keväinen mieli janoaa uutta ja piristävää sisustuksen suhteen, ja nyt kun keittiö sekä olohuone ovat kokeneet uudistuksia, niin seuraavana vuorossa olisi makuuhuone.

Täytynee heti alkuun todeta, ettei meidän makkarissa ihan tavallisena arkipäivänä näin siistiltä näytä, sillä usein aamun tohinoissa pedit jäävät petaamatta ja sängynlaitoja komistavat ryttyiset vaatekeot ( joista ei ihan tiedä, ovatko ne menossa pesuun vai voiko ne vielä viikata kaappiin ;)?

Tänään kuitenkin vapaapäivän kunniaksi petasin puhtoiset lakanat sänkyyn ja järjestelin huonetta, samalla pohtien voisiko tänne keksiä minkäänlaista parannusta.



Kamari on muutenkin tuntunut pitkän aikaa tylsältä, enkä oikeastaan edes keksi miksi!?

Huone on melko pieni, eikä sinne todellakaan mahdu sängyn, yöpöytien ja vaatekaapin lisäksi mitään muuta. Tosin eipä se makkari oikeastaan muuta kaipaakaan.

Vaikken koskaan ole haaveillut mistään hervottomasta lukaalista, niin kieltämättä tykkäisin, että huonekalujen ympärille jäisi vähän enemmän väljyyttä ja ilmaa. Tällä hetkellä lapset saavat kuitenkin majailla kotimme suuremmassa makuuhuoneessa, ja minä voin silloin tällöin unelmoida siitä, että joskus pääsemme muuttamaan tuohon avarampaan huoneeseen takaisin. 



Tärkein muutos makuuhuoneeseen olisi ehdottomasti uusi sänky! Tämä versio on nimittäin parhaat päivänsä nähnyt jo aikoja sitten. Kuinkahan monet lasten oksennustaudit ja yölliset pissivahingotkin  se on kestänyt vuosien saatossa?! UH! ( Onneksi patjojen suojat ovat sentään pestävissä ja lapsetkin kasvaneet ;). Eikä tuo kulunut ja nariseva jousituskaan suo meille aikuisille kovin riemukkaita hellyyden hetkiä, kun melko pitkään valvovat teinit nukkuvat ihan vastapäisessä huoneessa :D
Noh, aikansa kutakin!

Mutta hei...kokeilinpa tuota olkkarin omatekoista solmulamppua tuonne kamarin puolelle ja se sopiikin mielestäni kivasti sinne. Jotakin lämmintä puunsävyä tai pehmeyttä tämä melko kylmänsävyinen huone voisi vielä kaivata?



Puhtaisiin valkeisiin lakanoihin on joka tapauksessa mukavaa pujahtaa taas päivän päätteeksi, joten suloisia unia, oman kullan kuvia  :)

Ja iloista viikon jatkoa!

Iida Emilia

9 kommenttia:

  1. Mun silmään makkari näyttää kauniille.En lähtisi muuttamaan suuremmin.Miten jotain taulukollaasia seinälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi ja hyvästä ehdotuksesta Aikku :)
      Juuri tuolle seinälle ehkä tekiskin mieli jotain vaihtelua, mutta täytyypäs tuumailla mitä se olisi. En haluaisi mitään kovin suurta.

      Poista
  2. Ihana ja levollinen makkari, minäkin tykkään.
    Lamppu idea on tosi kiva, voisi kokeilla meillekin.
    Kevät saa sisuteluhalut heräämään, täälläkin vietelty vapaita sisutellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari <3

      Sitä se kevät kyllä teettää! Mukavia sisusteluja sinnekin :)

      Poista
  3. Eipä meilläkään ole kovin suuri makkari. Juuri samat asiat mahtuvat, hyvin pärjätään.
    Tosi kaunis teidän makkari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta turiset. Eipä se makkari kyllä muuta kaipaa kuin kunnon sängyn ja pehmoiset peitteet. Kunhan uni maittaa :). Ja kiitos paljon kehuista, onhan tämä ihan rauhallinen kokonaisuus kuitenkin.

      Poista
  4. mun silmään tuo teidän makkari on vaan niin ihanan kutsuva! Mut hei ehkä sitä jotain lämmintä puunväriä?!
    Mä repesin täälä tuolle teidän narisevalle sängylle ja teineille, I feel you!! Meidän sänkykin vois olla HITUSEN hiljaisempi!!:)
    Ihanaa loppuviikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, se puunväri vois olla se juttu, mitä makkari kaipaa :). Uudet yöpöydätkin olis kivat.

      Heh, aina omat haasteensa näiden lasten kanssa ;). Kun lapset oli pieniä, ne tunki aina
      samaan sänkyyn nukkumaan ja nyt isompina valvovat liian pitkään! :D

      Kivaa viikonloppua sinnekin <3

      Poista