maanantai 9. elokuuta 2010

Uusia tuulia

Uusi sivu on käännetty kalenterista jo hetki sitten. Ilmassa voi tuntea jo vienon syksyn kuiskauksen. Arkirutiinit pyörähtävät käyntiin, mikä onkin toisaalta ihan tervetullutta.

Tämä syksy tuo tullessaan aivan uudenlaisia tuulia, sillä rakas esikoisemme aloittaa koulutiensä! Voi, kuinka haikealta se tuntuukaan! Pieni tyttäremme on nyt koululainen! Aivan äskettäin hän vielä kelli ja jokelteli sylissämme. ( Äitiä tämä uusi elämänvaihe taitaa jännittää enemmän, kuin tyttöä itseään ;)

Huomenissa sitten pikkuneiti isoine reppuineen saatellaan koululle, eikä siitä varmasti selvitä ilman kyyneliä, ja perhosten nipistelyä vatsanpohjalla ( siis mamma ainakaan )! Reipas ekaluokkalainen odottaa kyllä itse innolla koulunalkua :)

Onneksi sain hieman lomaa tähän koulun alkuun, jotta saadaan rauhassa totutella kaikki uuteen päivärytmiin. Toivon lomani aikana pääseväni vauhtiin myös sisustus- ja remonttirintamalla, sillä helteinen kesä ei ole houkutellut jäämään sisätiloihin. ( Kunpa vielä isäntäkin innostuisi uusille suunnitelmilleni ;)

Puutarhassa kukat ovat vielä voimissaan, joten räpsäisin hieman ulkokuvia...
( eikä sisätiloissa olekkaan tällähetkellä oikein kuvauskelpoista ;)Minulta pyydettiin lisäkuvaa keinuhevosestamme, joten tässäpä polle hirnahtelee:
Esikoinen sai hepan joulupukilta 2 vuotiaana, ja keinuva heppa on tuonut kovasti iloa lapsosille. Hevosella oli alkujaan komea tuuhea harja ja häntäkin, mutta jouhet vaan katosivat hiljalleen jonnekkin!? Uuden maalin mäntyinen heppa sai päälleen vuosi sitten, ( Kuopus oli innostunut kokeilemaan siskon uusia tusseja hepan kylkeen, eikä väri enää irronnut ) joten äiti tarttui valkoiseen maalipurkkiin ja pensseliin, ja hioi vähän kulmia. Nyt keinuheponen istuu paremmin sisustukseenkin.


Toivottelen kaikille koululaisille mukavaa paluuta arkeen, ja kaikille muillekkin kivaa viikkoa!

Iida Emilia

12 kommenttia:

 1. Onnea ja enkeleitä koulutiensä aloittavalle.

  Ja tsemppiä myös äidille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, tosi suloinen tuo keinuheppa!

  VastaaPoista
 3. Voi teillä onkin ihka uusi ja jännittävä elämän tilanne kun pieni koululainen aloittaa koulutiensä. Tsemppiä ja mukavia koulupäiviä :) Niin kauniita kuvia.. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Meillä eletään samoissa jännittävissä hetkissä, kun esikoinen aloittaa huomenna koulutiensä... Jännitys on meillä melkoinen... siis ainakin äidillä. ;) Onnea uuteen elämäntilanteeseen. On se vaan niin haikeaa kun tosiaan juuri tuo tyttö oli pieni käärö sylissä...

  VastaaPoista
 5. Keinuheppa on kyllä ihana ♥
  Mukavaa viikonjatkoa teille :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis keinuhevonen!

  Samoin täällä koulutien aloittaa esikoisemme ja jännittää kovasti tai siis minä jännitän:)

  Terkkuja teidän pikku koululaiselle:)

  VastaaPoista
 7. Mieleenpainuvia hetkiä on luvassa huomenna.

  Voi, miten itsekkin muistan kun tyttäreni meni kouluun - tippa oli minullakin silloin silmäkulmassa. Ne on ne äidin tunteet <3

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia! Todella ihana heppa<3
  Mukavaa alkavaa viikkoa:-)

  VastaaPoista
 9. Esikoisen koulunaloitus on mieleen painuva tapahtuma. Onnea pienelle koululaiselle, lempeitä tuulia elämänpoluille.
  Tuo heppa on ihana, yksinkertaisen kaunis.

  VastaaPoista
 10. Täältä myös onnea koulutaipaleelle.
  Samoissa tunnelmissa. :)

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä äidille! ;) Sekä pienelle koululaiselle! Täällä aloitellaan vasta päiväkotiuraa, mutta kuitenkin hieman samoissa haikeissa fiiliksissä ollaan. ;) Ihania kuvia ja tuo heppa on upea!

  VastaaPoista
 12. Kiitos tästä keinuheppakuvasta. On kyllä teidän hepokatti aikas ihana! En tiedä, mikä noissa keinuhevosissa oikein kiehtoo, mutta niissä on jotakin niin...turvallista ja nostalgista, ehkä?

  VastaaPoista