maanantai 20. helmikuuta 2012

Esikoisen ikioma

Esikoisemme on toivonut jo jonkinaikaa omaa huonetta. ( Pikkusisko kuulemma vaan sotkee, eikä kavereita kehtaa pyytää kylään ;). Pienessä kolmiossamme tuo huonetoive on vaan aika hankala toteuttaa. Olen jopa miettinyt, että me vanhemmat siirtyisimme nukkumaan olkkariin jollekkin levitettävälle vuodesohvalle, jolloin tyttelit saisivat makkareista omat huoneensa. Vielä ei kuitenkaan ryhdytty tuumasta toimeen, mutta siirsimme kuitenkin Lilliputin sängyn taas vaihteeksi meidän makkariimme. ( Kuopushan ei kauheasti omassa sängyssään viihdy, joten välillä koko sänky tuntuu turhalta kapistukselta ;). Pikkusisko sai nyt oman pienen nurkkauksen vanhempien kammarista, ja isompi sisko sai toivomaansa omaa tilaa, vaikka tokihan molempien leluja löytyy enimmäkseen lastenhuoneesta.

Tänään auringonsäteiden puraisemana sain energiapuuskan, ja siirtelin esikoisen huoneessa tavaroita ympäriämpäri. Kivasti uutta ilmettä syntyi helpolla, vaikka muuten tavarat ja tekstiilit ovatkin samaa vanhaa lookkia. Koululaisen oma lempiväri on vaalenvihreä, joten sitä voisi yrittää ujutella tuonne punavalkoisen sekaan.


Naulakon tekaisin joskus aikanaan itse valmiista liimapuulevyistä ja kannakkeista. Se on ajanut asiansa ihan hyvin. Vanha tuolinrähjäke pääsi yöpöydäksi, ja sängyn sijoitin vaihteeksi noin toisinpäin, kun yleensä on ollut seinää vasten.


Koululainen tykkäsi kovasti "uudesta huoneestaan",  ja uhosi että nyt huone pysyy aina siistinä ;). Kuvailen vielä jossain vaiheessa lisää, kun saan paremman kameran käsiini, ja viimeisetkin yksityiskohdat mietittyä.


Pirtsakkaa viikkoa kaikille!

Iida Emilia

23 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kivat värit.
    Varmasti on tyttö onnellinen!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista ja tunnelmallista! Kiva blogi sinulla:)

    VastaaPoista
  3. Onpa suloisen näköistä :)
    -Ulla

    VastaaPoista
  4. Niin pieninä ne jo alkaa itsenäistyä noi typykät... :) Ihana naulakko, meille on kans suunnitteilla pojan huoneeseen pitkä vastaavanlainen naulakko, ihana idea noi nro maalaukset, ootteko ite tehneet ne?

    VastaaPoista
  5. Ihana, ihana, IHANA!!

    VastaaPoista
  6. Siis voiko naulakon teko olla noin helppoa ?!!
    Wautsi, mun on pakko tehä kans, mulla on nimittäin just yks seinä, mistä puuttuu! Voi kiitos tästä :)

    VastaaPoista
  7. Kaunista. Ja kiitos naulakkovinkistä. Hyllyjä olen erillisellä naulakolla väsäillyt, mutten ole tajunnut tuota puulevyä taakse laittaa ja siihen koukuja. Noita samaisia koukkuja on jopa odottamassa.. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  8. Ihana naulakko! Ehkäpä minäkin joskus teen tuollaisen. Ties vaikka neidin huone pysyisikin siistinä, jos on vaikka tullut äitiinsä. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille ihanat! Täällä aamu alkaa mukavasti viestejä lukiessanne :)

    Naulakko oli kyllä maailman helpoin tehdä. Kaksi liimapuulevyä, ja kannakkeet kiinnitettiin,ja sitten vaan maalasin,kiinnitin koukut, ja numerot tein tussilla vapaalla kädellä. Siitä vaan kokeilemaan!

    Tuire: Esinoinen on tosiaan näköjään tullut onneksi äitiinsä, ja osaa pitää omat juttunsa hienosti järjestyksessä. Samaa ei voi sanoa kuopuksesta, eikä isännästä ;)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi4.07

    Niin kaunista <3 Itse nukun olohuoneessa kun kaksi eri ikäistä poikaa, uhmis ja murkku.. ei voi laittaa samaan huoneeseen. Kaunis rautasänky sopii sisustukseen, pakko:) t.yh Turusta

    VastaaPoista
  11. Ihana naulakko, mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  12. Kauniilta näyttää! Ihanasti sopii yöpöydäksi tuo vanha tuoli :) Innolla odotan niitä lisäkuvia...

    VastaaPoista
  13. Jasmiina, Johanna: Kiitos :)

    Anonyymi: Kiitos! Se on varmasti hyvä ratkaisu teille, eikä sisustukseen sopiva rautasänky ole varmastikkaan huono idea olkkarissa ollenkaan. Kun keksiskin jonkun kivan ratkaisun, niin tuo jako olis oikeen hyvä.

    Miia: kiitos! Teidänkin lastenhuoneissa oli ihania muutoksia :)

    VastaaPoista
  14. On todella suloine!!♥ Kyllä nyt kelpaa touhuta:)

    VastaaPoista
  15. Voi miten kaunis ja ihana blogi sinulla on.
    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  16. Kaunis huone, kelpaisi itsellekin. Ja isot onnittelut kattauskisan palkintosijasta! Kannatti osallistua :) Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  17. Ihana kammari <3 Sustahan vallan paljastuu ihan puusepän ainesta :) Ihana naulakko!

    VastaaPoista
  18. Ihana on esikoisen valtakunta ja lohduttavaa kuulla, että tiedänkin pikku neiti majailee vanhempien sängyssä...täällä oma sänky on tosiaan vain osa leikkejä. Äitin vieressä on kuulema niiiiiiin ihanaa :)

    VastaaPoista
  19. Siinähän oli vähän poikkeuksellisempi tytön huone, kun on päävärinä perinteisestä vaaleanpunaisesta tummempaa kunnon punaista. Kiva, tykkään!

    VastaaPoista
  20. Marge: Kiitos <3

    Villaminttu: Voi kiitos paljon, ja tervetuloa lukijaksi :)

    Vivi: Kiitos vaan itsellesi, kun sun kattauksestasi inspiroiduin silloin! Olis kyllä sunkin kattaus ansainnut palkinnon :)

    Nonnukka: Hih,juupelis juu...kaikkea yllättävää sitä näköjään osaa, kun oikein innostuu ;)

    Ansku: Kiitoksia! :) Ai teilläkin on siellä sellanen pieni sängynvaltaaja? ;)Äipän vieressä on varmasti lämmintä ja mukavaa ja turvallista. Ja kieltämättä mäkin oon niin tottunu tuohon "unileluuni", etten taitaisi osata nukkua enää ilman pellavapään tuhinaa kainalossa.

    Eena: Hei, kiva kuulla susta! Kiitos :) Tykkään kyllä kans tosi paljon tosta pirteästä punaisesta...ainakin just lastenhuoneessa :)

    VastaaPoista