keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Helmililjan sävyissä


Pari viikkoa sitten huristelin Lilliputin kanssa Tampereelle ystävääni Allidaaliaa tapaamaan. Samalla reissulla kävimme Ikeassa säilytysjärjestelmiä tutkailemassa. Meillä molemmilla Allin kanssa olisi tarvetta vaatekaapille, muttei mieleistä ole vielä tullut vastaan. Vanha talonpoikaiskaappi olisi tietenkin se ainut oikea, mutta ei nuo Ikeankaan vaihtoehdot laisinkaan huonoja olleet.

 Vielä ei kuitenkaan kaappia lähdetty kotiin roudaamaan, mutta eihän sieltä Ikeasta ihan tyhjin käsinkään päässyt pois lähtemään. Pellavakankaan lisäksi ihastuin vaaleansinisiin jälkiruokakippoihin, oikein tuollaisiin keväisen helmililjan-sinisiin, jotka passaavat hyvin yhteen GG-kuppienkin kanssa :). 

Babyblue-astiakaartiin liittyi vielä seuraksi Halpahallin muutto-alesta löytynyt
 pilkullinen tarjoiluastia.








Noh, sitä uutta kaappia ei tosiaan vielä reissulta löydetty, mutta sensijaan kotiutin meille vanhan tuoli-ihanuuden, jonka Allidaalia löysi mulle kirpparilta. Se onkin hyvä, kun ystävät tietävät makuni, niin ei tarvitse enää itse lähteä ostoksille ollenkaan, vaan kamut tekevät löytöjä puolestani ;). Allidaalia sattui tosiaan huomaamaan tämän edullisen vanhan tuolin, ja koska hän tiesi intohimoni juuri näihin korkeaselkäisiin kolmepinnaisiin tuoleihin, soitti hän minulle samantien, ja nappasi tuolin matkaansa. ( Toki maksoin tuolin itse :).

Kuvassa tuoli näyttää kauniin harmaalta, mutta sen väri on luonnossa vaaleanvihreään vivahtava, eikä tunnu istuvan sisustukseemme, joten taidan kevään saapuessa poistella vanhat maalit, ja miettiä väriä uudelleen. Mutta ah, miten se on kaunis! Kiitos vielä kamuselleni löydöstä :)


Ihanat helmililjat nostavat pian kukintonsa kohti aurinkoa. 
Ihanaa kevään vehreyttä ( lumikinoskien keskellä ).

Kepeää keväistä keskiviikkoa!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuoli.
    Kyllä sieltä Ikeasta voi löytöjäkin tehdä :).
    Mukavaa päivänjatkoa sinulle.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  2. Ihana tuoli ja hyvä ystävä sulla, kun ajattelee sua :) Tuoli näyttää samanlaiselta, kun minulla on 3 kpl, sain ne mummulasta perintönä. Ihania löytöjä teit Ikea reissulla.

    VastaaPoista
  3. Meillä on noita samoja kulhoja huvilalla käytössä, heti tuli ikävä. No kohta sinne pääsee taas, toivottavasti!

    VastaaPoista
  4. Mukavat värit :)
    Ja tuoli on piriste!

    VastaaPoista
  5. Oi ihana postaus :-) Niin suloiset värit ja jutut :-)

    Mukavaa keskiviikkoa! :-)

    VastaaPoista
  6. Kaunis tuoli! Tuollaisia ystäviä pitää löytyäkin! Itse olen "tuolihullu" mutta, tila loppuu kesken..nytkin kellarissa muutama tuoli, joita sitten välillä vaihtelen/maalaan/päällystän..milloin mitäkin;)

    VastaaPoista
  7. Sama intohimo, nuo tuolit ;)

    VastaaPoista
  8. Suloisia kuvia !
    Kirppu tuoli on ihan täys kymppi ! :)
    Nyt näytti Halpa-Hallissa olevan kultakeramiikan pilkku kipot alessa.
    Oli kiva viettää ihana päivä teidän kanssa. Seuraavaksi mä kurvailen sitten sun luo.

    VastaaPoista
  9. Kauniin raikkaita keväisiä kuvia! Tuo on kyllä ihana tuolimalli, mulla on kans yks peritty ja toinen samankaltainen vielä tulossa, pitää vaan laittaa ensin kuntoon. :)

    VastaaPoista
  10. Katselin juuri tuon näköisia rapistuneita tuoleja hiihtolomalla mummolan autotallissa. En tohtinut kysyä, olisivatko joutaneet poisvietäviksi... Tuo eteispostaus oli aivan ihana! Nyt sen vasta luin ja rauhassa katselin -- todella kodikkaan ja kutsuvan näköinen. Oletko muuten sävyttänyt käyttämääsi valkoista maalia tai maalarin valkolakkaa ja mikä sävy sinulla on ollut käytössä? Siskoani kovasti kiinnostaisi tietää...Aurinkoista päivää sinulle!

    VastaaPoista
  11. On kyllä ihana tuoli! Ja nuo herkkuastiat... Voi että. Tekisi mieli hakea helmililjat, onkohan niitä olemassa valkoisia?

    VastaaPoista
  12. Kauniita astioita ja kaunis tuoli. Jonkun pitäisi minunkin puolesta etsiä huonekaluja kun en jaksa kohta ite enää lyllertää :)

    VastaaPoista
  13. Kiva nuo astia löydöt ja se on parasta, kun niitä on niin helppo yhdistellä keskenään.

    Mahtavaa, kun ystävät huolehtii kaverinkin tarpeista ja toiveista. Kerrassaan ihana tuo tuoli, maltahan vähän maalipensselin kanssa. On komea juuri noin <3

    VastaaPoista
  14. KAikenlaista ihanaa sulla täällä taas; astiat oikein herkkuväreissä <3

    VastaaPoista
  15. Ihanat kulhot :)

    VastaaPoista
  16. Heipsan! Kiitän ja kumarran syvään. On ilo lukea kommenttejanne :)

    Hih, monta muutakin tuolihullua siellä ilmoittautui! Sepä se tosiaan harmittaa, kun tila meinaa loppua kesken ;)

    Allidaalia: Kiitokset vielä ihanasta löydöstä sulle <3 Ai siellä vielä Halpa-hallissa alet jatkuu? Seuraavan kerran kun tulette, niin tehdään taas kirppiskierros :)

    Villa vaahtokarkki: Voi olisit napannu ne tuolit matkaasi, jos ihan jouten olivat :). Niin, ja kiitokset eteis-kehuista! En ole sävyttänyt maaleja ollenkaan, vaan ihan sillä perusvalkoisella sutinut :) Kerrohan siskolle terkut!

    HeidiL: Minäkin etsin pitkään helmililjoja lähikaupasta. Nämä hain kukkakaupasta, ja ovat nimenomaan valkoiset. Todella kauniit nekin kun aukeavat :)

    Johanna: Kiitos :)Oi, ihanaa odotusaikaa sinulle! Sitten kerkiää taas myöhemmin huonekaluja etsiä :)

    Ansku: Kyllä Alli on vaan ollut paras löytö kaikista :) Mutta tosiaan tuo tuoli on luonnossa jännän vaaleanvihreä, joten se ei passaa ollenkaan esim. keittiön pöydän ääreen, mihin sen haluisin. Täytyy nyt vielä sitä silmäillä ja sovitella ja mietiskellä.

    Kiitokset vielä kaikille! Kivaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
  17. Ihana tuolivanhus!
    Ja niin söpöjä astioita! Mullakin taitaa olla yhden kaverin kanssa ensi viikolla ohjelmistossa Ikea....pitääpäs pitää astiaosastolla silmät auki ;)
    Hyvää Naistenpäivää ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Mikä ihana postaus täällä odottikaan! Ihanat ostokset ja ystävät <3 Söpösiä kuvia ja tuo tuoli..ai että!

    VastaaPoista