tiistai 22. lokakuuta 2013

Mööbeliralli


Kyllä se vaan niin on, että kun nainen saa jotain päähänsä, niin sehän siirtää yksin vaikka vuoria! Tai jos ei nyt ihan vuoria, niin ainakin huonekalut saavat helposti kyytiä. Näin kävikin eräänä vapaapäivänä kun päätin, että olohuoneen nurkassa nököttävä peili-lipasto on saatava heti makuuhuoneeseen. Ensin halusin sen meidän vanhempien kammariin, mutta koska lipasto ei olisi sinne mahtunut, niin ajattelin että nytpä olisikin hyvä hetki vaihtaa makkareita päikseen! Tuumasta toimeen; ja niin parisänky, rautasänky, pari kaappia ja lipastoa irtaimistoineen siirtyilivät huoneesta toiseen. Haaveilin samalla maaleista ja tapeteista, joilla uudet makkarin seinät päällystäisin. Hiki päässä kalusteita vääntelin ja kääntelin, ja lopulta totesin, että EI HYVÄ!  ( Säästyihän siinä ainakin ne maali-ja tapettirahat )


Ei auttanut muu kuin alkaa raahustamaan kalusteita takaisin omiin huoneisiinsa ( ennenkuin isäntä ilmaantuisi kotiin urputtamaan ;). 

Noh, onneksi tuo mööbeliralli ei ihan turhaksi koitunut kuitenkaan, sillä samalla sain lastenhuoneen järkkäiltyä uuteen uskoon, ja peili-lipasto sopikin itseasiassa sinne paremmin kuin hyvin! Tytöt olivat innoissaan "uudesta" huoneestaan koulusta palattuaan. ( Jospa vaikka hetkeksi unohtuisi se haaveilu ja kinastelu niistä ikiomista huoneista ). Jossain vaiheessahan intoilin jo kovasti tämän huoneen laajennuksesta, ja vaatehuoneen purkamisesta, mutta ukko-kullan mielestä se haave saa hetken odottaa. Mutta kyllähän tässä näitä projekteja riittää. 
Rautasänky pääsee mielestäni parhaiten oikeuksiinsa näin päin, vaikka toki tilaahan se huoneesta viekin enemmän. Onneksi tämä sänky on jatkettavaa mallia, eli sen ei tarvitse vielä olla täydessä mitassaan.


Pulpetti pääsi taas pitkästä aikaa ikkunan eteen. Siinä onkin paremmin valoa neideillä piirrustella. Esikoinen järjesteli itse tarkasti tavaransa korkeaan kaappiin. Kokeilin tuota ystäväni löytämää (kylpyhuoneen) pikkukaappia tänne lastenhuoneeseen, ja se sopisi mukavasti kyllä tännekkin. Saapi olla ainakin sen aikaa, kunnes saan taas kylppärihommaa edistymään.


( Kylpyhuoneessa on katto ja saunan ovi maalattuna, mutta laattojen maalaus totaalisesti kesken, sillä tarvisin vielä maalia paljon lisää...ja joudun ehkä odottamaan veronpalutuksia, ennenkuin siellä asiat alkaa rullaamaan ).Sellaisia sisustusmuutoksia ralli sai aikaan! Oma makkarimme sitten pysyikin tylsästi samanlaisena, mutta olohuoneen nurkkaan sain sentään pientä vaihtelua. Siitä lisää seuraavalla kerralla.

Värikästä viikon jatkoa!

Iida Emilia

Ps: Olipas rakeisia kuvia. Ja huomasinpa juuri, että kuvissa lipaston alla näkyy olevan vielä se matto, jolla kalusteita työntelin, jos joku ihmettelee mikä siellä pilkottaa ;)

26 kommenttia:

 1. On se kyllä ihana huone, aivan kuin hattara <3

  Kannattava mööpeliralli :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on suloinen huone neideillä! Minäkin asuisin mielelläni noin kauniiden esineiden keskellä!

  VastaaPoista
 3. Hehhee, jopas olet tehnyt urakkaa :-D
  Lopputulos ainakin tyttöjen huoneessa on ihastuttava <3

  VastaaPoista
 4. Ihana huone, kyllä kelpaa tyttöjen siellä asustella :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tämä kammari <3 On se mukavaa puuhaa tuo mööbeliralli :)

  VastaaPoista
 6. On kyl aivan ihastuttava huone neideillä.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Voi ei minkä urakan kerkesit tehdä! Minä täällä aina ihastelen teidän tyttäjen huonetta, se on ihana!

  VastaaPoista
 9. Voi tietäsitpä miten usein meillä huonekalut siirtyvät naisenergialla...:)
  Pyyhkeet jalkojen alle (siis huonekalun) ja menoksi...:DD

  VastaaPoista
 10. Anonyymi0.54

  Niin söpö huone tyttösillä.Tekstiilit myös kauniita ja taidolla yhdistetty.
  t.Asta

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1.32

  Todella ihana huone teidän neideillä.
  E-R

  VastaaPoista
 12. Anonyymi3.00

  Kyllä se ralli aina piristää, ja mahdollisesti innoittaa siivoamaan hieman enemmän. Siis ainakin meillä :D

  VastaaPoista
 13. Oi miten sievää!

  VastaaPoista
 14. Kylä on niin ihanan näköistä, kuten aina! <3

  VastaaPoista
 15. ha ha haa..sait hymyn huulille. Tunnistan tuosta mööbeleiden siirtelystä itseni. Se on käsittämätön voima, mikä meistä naisista löytyy, kun on kyse jostain, mitä itse todella haluaa. Söpöjä kuvia :)

  VastaaPoista
 16. Suloinen huone ... oikea namunen <3

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana huone! Ja tosi kiva tuo sänky :))
  -Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
 18. Suuret kiitokset mukavista kommenteistanne <3

  Huh, kyllä tosiaan tämä ralli tuli tehtyä vähän pidemmän kaavan mukaan, oikein mutkien kautta ;D Mutta lopputulos ainakin neitien huoneen kohdalla on erittäin miellyttävä.

  Ja mikä parasta ( niinkuin Micu siellä sanoikin ) niin samalla tuli käytyä laatikot ja kaapit läpi, ja heiteltyä turhia pois. Sai nekin samointein järjestykseen.

  Ensin haaveilin, että vaihtaisin tyttöjen huoneeseen jo vähän neutraalimpia värisävyjä, mutta nyt olenkin ihan tyytyväinen vielä tähän kodin ainoaaseen väripilkkuun :)

  VastaaPoista
 19. On kyllä aivan ihana huone tytöllä :) Tuota katsellessa saa inspiraatiota omienkin tyttöjen huoneen sisusteluun...

  VastaaPoista
 20. Mööpeliralli kannattaa aina!:) Ihanalta näyttää uusikin järjestys:)

  VastaaPoista
 21. Huone kuin sadusta <3

  VastaaPoista
 22. Niin kaunista, että huoh...

  VastaaPoista
 23. Voi jestas että osaa olla kaunista! <3 Ihastuttavia kuvia!

  VastaaPoista