tiistai 4. maaliskuuta 2014

Pullantuoksuinen äiti

Tiedättekö niitä päiviä, kun kokee olevansa melkein täydellinen äiti?

Koti pysyy järjestyksessä, pyykit viikkaantuu kuin itsestään, herkullinen kotiruoka paistuu uunissa ja siinä kyljessä valmistuu jälkkäriksi vielä tuoreet pullatkin. Autetaan lapsia läksyissä, vaihdetaan kuulumisia, pelataan pelejä, ja kaikki ovat hyvällä mielellä.

Tänään oli juuri sellainen päivä   - päivä pullantuoksuisena äitinä :)

Onhan niitä toisenlaisiakin päiviä. Päiviä, jolloin tullaan myöhään töistä kotiin, eikä muisteta edes kysellä, onko lasten läksyt tehtynä. Syödään mikrossa lämmitettyä valmisruokaa, ja tiskipöytä saa notkua liitoksistaan...


Mutta tänään nautitaan kuitenkin tästä täydellisestä hetkestä!

Leppoista laskiaistiistaita!


Iida Emilia

Ps: Pullat ovat kylläkin kaupan pakastealtaasta ;)

15 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja niiiin herkullisen näköisiä pullia! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta, arkea parhaimmillan.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa,etta mainitsit pullien olevan pakasteesta.Minulle tuli jo olo,etta mikas aiti taalla on,kun ei ehdi leipoa edes laskiaispullia.Hih!

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Tuollaset päivät on aikas ihania <3 Oikein hyvän mielen postaus kauniine kuvineen <3

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä ja nuo gg:n astiat on vaan niin kauniita, itse en pullia tehnyt, joten piti tyytyä työmaaruokalan tekemiin. Hyviä olivat nekin. Aika vähän tulee leivottua nykyään, kun asustellaan miehen kanssa kaksin, silloin kun lapset oli pieniä, tuli pullaakin leivottua aina silloin tällöin.
  Mukavaa maaliskuun jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 7. Taidankin olla pullantuoksuinen äiti tänään:) Pussi pullia pakasteesta ja hillot+kermat väliin. Niin kamala kiire kokoajan, että oikein harmittaa, kun tiuskin lapsille, että 'tehkää jotain, tehkää ite jne., äidin on pakko sitä ja tätä...'

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille taas viesteistänne! Niin mukavaa aina lueskella :)

  Hih, ei täällä nyt sentään niin täydellisiä olla, että pullatkin olis leivottu ihan itse ;)

  Äitini oli kova leipomaan pullia ja korvapuusteja, kun oltiin pieniä. Mikäs olikaan sen ihanampaa kuin tulla koulusta kotiin, ja kotoa leijaili pullan tuoksu <3 Lämmin pulla ja kylmää maitoa :) Itse olen hyvin laiska leipomaan juuri pullia, joten tyydyn kaupan pakasteisiin mutta hyviähän nekin ovat.

  Kiire...se on kyllä varsinainen kirosana! Silloin ei tosiaan vaan ehdi eikä voi. Kyllä niistä laspista silti kunnon kansalaisia syntyy. Oppivat ainakin tekemään itse :) Mutta ei kanneta huonoa omaatuntoa. Ei me äiditkään kaikkeen pystytä!

  Se on tosiaan maaliskuu jo! Voi kun aurinko pilkistäisi. Ihanaa päivää kaikille :)

  VastaaPoista
 9. Nuo pullantuoksuiset päivät ovat ihania...)

  VastaaPoista
 10. Musta on ollut "täydellisyys" kaukana viikon alusta asti. Kauhea flunssa päällä eikä jaksa mitään tehdä. Täydellisyyttä odotellessa siis :D

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia ♥

  Tiedän kyllä tasan tarkkaan noi päivät, ne on NIIN kivoja!

  Ja tiedän ne toisenlaisetkin päivät :D

  VastaaPoista
 12. Perussettiä! Välillä ollaan täydellisiä ja fiilis kohdillaan ja toisinaan ei tosiaan edes ymmärrä huomioida kanssa-asukkeja =D

  VastaaPoista
 13. Ihan liian harvoin täällä noita päiviä näkee! :D

  VastaaPoista
 14. Tänään, ihanasta aamusta ja aurinkoisesta aamulenkistä huolimatta, on ollut ihan hurja vääntöpäivä. Lapset tappelee tai muuten vaan leikkii ihan hirveällä volumetasolla ja sehän saa pinnan kiristymään ja olon ihan nuupalle.
  No, nyt laittamaan ruokaa niin eiköhän se tästä :)

  Ihana, että noita täydellisiä ja melkein täydellisiä päiviäkin tulee - sitten jaksaa näitä vähemmän täydellisiäkin <3 Joskus kyllä tällainen surkeakin päivä kääntyy ykskaks yllättäen yhdeksi parhaimmista ikinä - kävispä niin nyt :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos vielä kommenteista teille muillekkin täydellisille :)

  Se on totta kyllä myöskin, että samaan päivään voi mahtua niin paljon eri fiiliksiä laidasta laitaan, ettei ole tosikaan ;)

  VastaaPoista