sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Päivähaaveita kammarin puolella

Heippatirallaa!

Syysloman viimeistä päivää vietetään täällä rauhaksiin kotosalla.
Vaihtelin sänkyihin raikkaan puhtoiset lakanat, ja samalla kokeilin, miltä näyttäisi led-valosarja sängynpäädyn yläpuolella. Nyt kun illat ja aamut alkavat olla pilkkopimeitä, niin tunnelmavalot saavat toimia valontuojina melkeinpä ympäri vuorokauden. Aika ihanaa tunnelmaa ne luovatkin.

Makuuhuonetta tuleekin kuvattua harvakseltaan. Toisaalta pidän kammarin sisustuksesta näinkin, mutta silti se ei ole läheskään sellainen, miltä unelmamakkarini haaveissani näyttäisi. Tuo kollaasikin on vähän hätäiseen rykäisty ja vinksallaan. Värimaailmasta tykkään kyllä, mutta haluaisin jossain vaiheessa tänne mustan rautasängyn ja jäyhemmän valaisimen. Seinätkin saisi peittää esim. valkoisella laudalla, ja lattian maalaisin myös vaaleaksi. Jenkkisänkymme onkin jo 14 vuotta vanha, sillä hankeimme sen aikanaan häälahjarahoillamme, ja patjat jousineen alkavat vedellä viimeisiään. Kuinkahan usein patjoja tulisi ylipäänsä vaihtaa?




Makuuhuoneen seinällä olevaan naulakkoon saa kätevästi laukkuja, koreja ja huiveja säilytykseen.
Tuon kauniin olkilaukun löysin kesällä eräältä maalaiskirppikseltä muutamalla eurolla.





Minilomani on ollut oikein leppoisa. Yhtenä päivänä meillä kävi vieraita, toisena kävimme lasten kanssa kaupungilla shoppailemassa ja uimahallissa polskimassa. Kolmantena pääsimme isännän kanssa kaksin elokuviin, kun lapset olivat serkkulassa yökyläilemässä. Ja eilen vielä yllättäin lapset menivätkin naapuriin yöksi, ja me saimme iskän kanssa vielä toisenkin romanttisen vapaaillan!
 On kieltämättä aika mukavaa vaihtelua tämäkin, kun lapset tulevat kouluikään, ja näitä yökyläilyjä alkaa olla puolin ja toisin. 

 Mukavaa loppupäivää!

Iida Emilia

17 kommenttia:

  1. Ihana makkari ja värit minunkin mieleen<3
    Taulukollaasi on minusta upea ja tunnelmavalot sopivat tuohon hyvin!

    Mukavaa iltaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sari <3
      Taulukollaasi tuli pykättyä tuohon vähän sen mukaan, miten entiset naulat antoivat myöden, ettei ylimääräisiä reikiä tulisi hirveästi. Tarkoitus oli kuviakin kehyksiin teettää, mutta tuossahan tuo nyt on tuollaisenaan jo pitkään ollut :D
      Hih, ajattelin ensin että valoista tulee bordelli mieleen, mutta ehkä se sopiikin makkariin ;)

      Muksaa iltaa sinne myös!

      Poista
  2. Teillä on kyllä niin kaunis makkari! Ihana kassi! Täälläkin noita valoja jo siellä täällä, on mukava tunelmanluoja!
    Lomat lomailtu myöskin tältäerää...huomenna aamuvuoroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita :) Mukava kuulla että makkari näyttää mielestänne kivalta. En tiedä mikä siellä itseäni tökkii...ehkä se on väriltään hieman liian tumma...tai onko se liian moderni...en tiedä! Se ei vaan ole sellainen kuin sen haluaisin olevan, mutta menetteleehän se :)

      Valot on ihania ja lisääntyvät kokoajan joulun lähestyessä!

      Tsempit aamuvuoroon ja työniloa!

      Poista
  3. Anonyymi9.34

    Kaunis näkymä makuuhuoneeseenne ❤️ Nyt iltojen pimetessä nuo tunnelmavalot on ihania, minäkin olen ostellut pattereilla toimivia valoja pariinkin kohtaan kotiamme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset <3
      Tunnelmavalot ja kynttilät kantavat läpi pimeän jakson, ja luovat niin ihanaa tunnelmaa. Niitä ei voi olla koskaan liikaa ;). Laitoin jo uloskin yhdet valot vaikka isäntä vähän vastaan hankasikin :D

      Poista
  4. ihana makkari!!! Mulla on vähän samaa ongelmaa meidän makkarin kans, en osaa sanoa mikä siinä tökkii,mut joku??!!Mäkin oon jo haaveillut valoja pihalle...Pitäiskin vaan ottaa ja laittaa!!
    Mukavaa tulevaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Ulla :) Hih, on tämä sisustaminen välillä hankalaa, kun ei edes keksi mitä pitäisi muuttaa. Jotain vain pitäisi aina aika-ajoin tehdä ;).

      Juu, se on jännä kun niiden "jouluvalojen" kanssa pitäisi aina toppuutella, vaikka oikeastihan ne tuovat iloa ja valoa pimeyteen, ja jokaisen pitäisi laittaa ne esille juuri silloin kun hyvältä tuntuu!

      Oikein kivaa viikkoa sinne myös! :)

      Poista
  5. Ihana tunnelmallinen makkari! Ja oioioioioi mikä ihana olkilaukku sinulla!!! Niin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti Pia! <3
      Tuo olkilaukku oli kyllä loistolöytö :)

      Poista
  6. Kauniita yksityiskohtia huone pullollaan!

    VastaaPoista
  7. On kyllä ihana tunnelma tässä makkarissa! En vaihtaisi muuta kuin tuon kattovalaisimen vähän rouheammaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Henna :) Tuo on totta, että rouheampi valaisin sopisi paremmin tyyliin ja sellainen onkin ollut hakusessa. Joku metallinen ja tummahko väri. Sehän saattaa hyvinkin olla juuri se juttu joka täällä nyt tökkii :)

      Poista
  8. Oikein hyvältä valot näyttävät, makuuhuoneessa on aina pieni tunnelmavalaistus tervetullutta :) Vitsit, en ensin edes huomannut ettei kollaasissa ole kuvia ollenkaan, niin on hyvännäköinen kokonaisuus tuollaisenaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Makkarissa on aina pieni tunnelmointi paikallaan :)
      No kiva kuulla, että kollaasi näyttää hyvältä noinkin. Ja itseäni kyllä viehättääkin jollakin tapaa nuo tyhjät kehykset :)

      Poista
  9. Voi, miten kaunista ja harmonista..! <3 Minulla on Ikean Svelvik-sänky ja olen jo pohtinut siitä luopumista, mutta näitä kuvia katsellessani mietin jos muokkaisinkin sen ympäristöä sen sijaan, että laittaisin sängyn vaihtoon. :) Pidän siitä kuitenkin vaikka korkeat päädyt vievätkin tilaa eri tavalla kuin jenkkisängyt. Saanko udella mistä nuo ihanat yöpöydän valaisimet ovat? Entä mitä maalia ja sävyä tuo harmaa seinä on? Se on ihan täydellinen sävy ja juuri sitä mitä etsin. <3

    VastaaPoista