sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Viikon kuulumisia + ARVONNAN voittaja!

Pikainen tervehdys täältä jouluhössötysten keskeltä :)

Täällä alkoi eilen lapsosten ansaittu joululoma. Molemmilla tytöillä olikin syksyn uurastus palkittu hienoin todistuksin. Koulun joulujuhla oli myös kaunis ja tunnelmallinen. Muutenkin olo näin joulun kynnyksellä on ihmeen stressitön ja levollinen, sillä kerrankin olen osannut tehdä asioita hyvissä ajoin! Tästä uudesta perinteestä aijon pitää kiinni toistenkin ;)

Tähän viikkoon mahtui valitettavasti suruakin, sillä toinen kääpiöhamsterimme sairastui äkisti, ja löysimme hänet kopistaan käpertyneenä ikiuneen. Olihan pikkuisella jo ikääkin, ja vauhti oli jo selvästi hiipunut. Suru oli suuri, varsinkin kuopuksellemme, mutta lohdutusta hän sai ihanilta luokkatovereiltaan, jotka olivat yhdessä keksineet kirjoittaa liikuttavia osanottokirjeitä. Nyt olemmekin jo hyvillä mielin muistelleet yhteisiä hetkiä Kanelin seurassa, ja onhan meillä onneksi vielä Manteli-hamsu ilonamme.

Mutta nyt sain vihdoinkin viikonlopun kiireettömyydessä suoritettua tuon 50:n euron arvoisen Metsäpellon puodin lahjakortin arvonnan....ja voittajaksi selviytyi...tattaraa...

Arja.katariina!!! 

Oikein lämpimästi onnea! Otan yhteyttä sähköpostiisi :)Tänään olisi tarkoitus tarttua luutaan, ja antaa pölyille kyytiä! 
Myös muutama jouluinen leipomus odottaa vielä tekijäänsä. Keittiön sivupöydälle onkin ilmestynyt tuollainen glögibaari, johon asetellaan jälkkäriherkut joulun ajaksi esille.

Kaunis vanha tortturasia on lainassa mökiltä, ja Ikean lasipulloon saa kaupan halpisglögin nätimmin esille. Kannelliset pillimukit ovat kotoisin Metsäpellon puodilta.
Mukavaa joulunalusviikkoa!

Iida Emilia

10 kommenttia:

 1. HeippaRallaa ! Kaunis asetelma <3
  Super ihana lököilypaikka teidän olkkarissa. Siinä on kiva jouluna tuhota
  ainakin yksi kohvehtirasia.
  Ihanaa joulun odotus ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ystäväin <3
   Rautasänky oli kyllä huippulöytö ja sopii ihan mukavasti tuonne olkkariinkin :). Kyllä taatusti tuhotaan konvehtirasia...jos toinenkin ;)
   Oikein mukavaa joulun odotusta myös teille! <3

   Poista
 2. Voi miten kiva glöginurkkaus, tunnelma on kohdillaan ❤️

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Hamsteri :( Onneksi luokkakavereiden muistamisista oli apua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Onhan tuo lemmikistä luopuminen aina ikävää, mutta nyt täällä ollaan jo hyvissä fiiliksissä :)

   Poista
 4. Ihanaa jouluviikkoa myös sinne <3

  VastaaPoista
 5. Herkulliset kuvat <3 Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia ja samoin sinulle sinne <3

   Poista