tiistai 26. huhtikuuta 2016

Rentouttava loma Caribian aalloilla

 Nyt kun olen talvilomilla ja ulkona on koko päivän vihmonut räntää, (!!!???) niin haluan palata muistoissani huhtikuun alkupuolelle, jolloin matkustimme koko perheen voimin aurinkoiseen Turkuun:

Holiday Club Caribiaan.

Tämä pieni minilomamme oli aivan mahtava irtiotto arjesta! Vietimme täällä koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin, ja loma tuntui oikeasti paljon pidemmältä, sillä niin rentouttava ja hauska se oli. Täällä riitti puuhaa aamusta iltaan, ja kaikkein parasta oli tietenkin se, että saatiin viettää perheen kera yhteistä laatuaikaa. Unohtaa hetkeksi arjen kiireet, kokkaukset ja pyykkivuoret.




Caribian kylpylähotelli sijaitsee Turun keskustan tuntumassa, ja upean kylpyläosaston lisäksi hotelliin on avattu pääsiäisenä myös sisäaktiviteettipuisto Superpark, jossa löytyy monenmoista lajia kaikenikäisille seikkailijoille.

Hotellilla on käynnissä laaja-alainen uudistusprosessi, jossa päivitetään kaikki tilat uuteen, entistä ehompaan kuosiin. Remontista ei ollut ainakaan meille minkäänlaista haittaa ja uudistuneet tilat näyttivät todella viihtyisiltä.

Palvelu oli oikein iloista ja reipasta, ja tuo Turun murre on kyllä niin hauskan kuuloista :)





Hotellihuoneemme oli tilava perhehuone, joka piti sisällään kaksi erillistä huonetta. Olohuoneen puolelle oli sijattu vuodesohvalle lapsia varten oma nukkumapaikka, ja makkarin puolella oli meille aikuisille hulppea kaksimetrinen sänky. Molemmissa huoneissa oli omat telkkaritkin.

Vaikka tätä huonetta ei oltukaan vielä remontoitu, niin silti se oli siisti ja kotoisa.










Tilavassa kylpyammeessa kelpasi pulahtaa vaahtokylpyyn ja katsella samalla katossa loistavaa tunnelmallista tähtitaivasta.


Suurimman osan ajasta vietimme kuitenkin kylpyläosastolla, jossa sai pulikoida vapaasti ilman aikarajoituksia.

Kouluikäisille lapsille kaikkein hauskinta olivat tietenkin liukumäet! Kolme hurjaa mäkeä takasi kyllä sellaiset kyydit, että siinä oli mammalla loppupäivän pää pyörällä.( Minäkin nimittäin uskaltauduin testaamaan jokaikisen mäen ;). 


Altaita oli monenlaisia. Löytyi poreita, hierovia suihkuja, putouksia, luolia ja virtauksia. Lämmin ulkoallas oli myös ihana. Paras kylpylä ikinä!





Kylpylän hauska sisustus vei mukanaan etelänmerien lämpimille aalloille, ja kapteeni Koukun laivasta sai hakea virvokkeita pulikoinnin lomassa.














Illalla touhujen ja uimisen jälkeen kaikilla olikin jo kiljuva nälkä, ja päätimme testata hotellin Classic pizza restauranttia. Voin todella lämmöllä suositella tätä paikkaa, sillä täällä toimi kauniin sisustuksen lisäksi kaikki muukin. Ruokalistalta löytyi monia herkullisia ja spesiaaleja pizza-vaihtoehtoja kohtuulliseen hintaan ( lapsillekin sai toiveesta ihan sen perinteisen kinkku-ananaksen, vaikkei sitä listalta löytynytkään ). Palvelu oli mukavaa ja ripeää, ja pizzat erinomaisen maukkaita.












Palailen vielä toisessa postauksessa muiden aktiviteettien pariin, sillä kuvia reissusta tuli otettua hirmuisen paljon.

Ihana ja rentouttava loma! Lapset ovatkin jo kyselleet, että milloin mennään uudelleen :)
Aivan varmasti jossain vaiheessa mennäänkin!

Lämpimin lomamuistoin:

Iida Emilia

-Yhteistyöpostaus-

2 kommenttia:

  1. Turku on ihana paikka <3
    Ja olipas hieno juttu teidän mökistä lehdessä!! Viime kesältä muistelin että juttua mökiltä tehtiin mutta olin ehtinyt kokonaan jo unohtaa sen. Kiva ylläri löytää suosikkibloggaaja lempilehdestä =)
    Aurinkoista vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turku on todella ihana kaupunki kyllä ja tekisi mieli mennä sinne kesällä vielä uudelleen. Olisin kauheasti halunnut käydä Turun vanhassa linnassa, mutta eihän lapset raaskineet kylpylästä mihinkään lähteä ;)

      Hih, no siellä oltiin lehdessä juu :) Kiva kun bongasit jutun ja kiitos tuhannesti ilahduttavasta kommentistasi <3

      Oikein ihanaa vappua myös teille!

      Poista