sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Porvoopäivää ja pionien tuoksua

Hellou! Niin ne vain kesäkuun päivät pakenivat paikalta ja heinäkuun lomani häämöttää jo aivan kulman takana :). Saapi nähdä iskeekö lomastressi päälle heti ensitöikseen, vai osaisiko sitä vain olla ja nauttia!? Aika paljon olisi toiveita ja suunnitelmia loman varalle, vaikka toki tiedänkin ettei liikaa kannattaisi etukäteen suunnitella, vaan kulkea vaan fiilisten vieteltävänä. 

Toisaalta tuntuu, että kesäiset päivät ovat täyttyneet jo nyt monilla ihanilla jutuilla, vaikka lomat eivät olekaan vielä alkaneet. Kesällä sitä osaa elää enemmän hetkessä ja nauttia aivan pienistäkin asioista. Tällä viikolla päätimme vapaapäivänäni hetken mielijohteesta ajella kohti Porvoota ja vietimme ihanan kiireettömän päivän hurmaavan vanhan kaupungin kaduilla kuljeskellen. Olen aina aivan ekstaasissa noiden suloisten talojen keskellä, ja poiminkin muutaman lempparikuvan reissustamme mukaan tähän postaukseen.

Toinen asia, joka hurmaa ihmisen aistit kauneudellaan joka vuosi, on nuo puutarhojen kuningattaret: pionit! Siis niin upeita ilmestyksiä, ettei mitään rajaa...ja se tuoksu, ah! Valitettavasti meidän pihan pionit evät näytä kukkivan tänävuonna ollenkaan (???). Olen siis onnistunut jotenkin eliminoimaan nekin, kuin myös muutamat kuunliljat, jotka eivät ole talven jäljiltä nousseet kukkapenkistä! Ainut mikä meillä rehottaa, on rikkaruohot! (Voi toivoton puutarhuri sentään ;). Onneksi noita pionikaunottaria voi ostaa ilokseen kukkakaupastakin.Ja vaikka lomat olisikin jo lusittu, tai odottaisivat vasta tuloaan, tai vaikka lomia ei tänävuonna olisikaan, niin muistetaan Lidlin mainoslauseen sanoin:

"Elää kuin viimeistä kesäpäivää"

Iida Emilia

8 kommenttia:

 1. Ihana Porvoo ja kesäpäivä <3 Kauniit kuvat teidän ihanasta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vanha Porvoo on niin superkaunis <3
   Ja kiitos Jonna kauniista sanoitasi :)

   Poista
 2. Tuo Porvoo hurmaa kyllä aina ja pionit ei petä koskaan, on ne niin ihania. Tuo teidän olkkarin kaappi on kyllä mieletön kaunotar, upea tausta pionikuville. Lidlin mainos on huikea...ja mehän tehhään kuten käsketään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3 Porvoo on niin ihana, että voisin muuttaa sinne oitis :) Oih, ja pionit ovat kyllä kauneimpia kukkia mitä tiedän! Lidlin mainokset on tosi hauskat!

   Poista
 3. Ihania kuvia kauniista kodistasi ja suloisesta Porvoosta!
  Porvoon punaiset rantamakasiinit ovat kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Hanne! :)

   Tuo rantareitti ja makasiinit ovat kyllä mielettömän upeat <3

   Poista
 4. On kyllä tosi kaunis toi kaappi.
  Ja kauniita aina kuvat sun kotoa.
  Kokkolassakin on tuollaiset venevajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle kauniista sanoistasi :)

   Ai Kokkolassa löytyy myös tuollaiset. Ne on kyllä hurmaavat!

   Poista