perjantai 16. joulukuuta 2016

Olohuoneen viikonlopputunnelmia

Pikaiset perjantaiterveiset joulukiireiden keskeltä!

Olohuoneesta ei olekaan hetkeen tullut kuvia, sillä siellä on sisustaminen vielä alkuvaiheessa. En kuitenkaan malttanut olla laittamatta pientä tunnelmapalasta nyt kun tavarat ovat asettuneet hieman edes aloilleen :) 

Rautasänky siirtyi tosiaan vihdoin lastenhuoneeseen, jonne sen alunperin olin suunnitellutkin laittavani ja rautasängyn tilalle saimme etukäteis-joululahjaksi Ektorpin nojatuolin! En yhtään ihmettele, että tuo Ikean sohvasarja on saanut niin suuren suosion, sillä se on mielestäni erittäin kaunis ja hinta on todellakin kohtuullinen! Plussaa on vielä irroitettavat ja pestävät päälliset, ja kaikenlisäksi tuossa on aivan ihana istua. Tykkään ihan kympillä, ja nyt haaveilen entistä enemmän saman sarjan sohvastakin ;). 

Päästiinpä muuten heti testaamaan sohvanpäällisen pesuakin, sillä kuopuksemme onnistui heittämään tortillat pitkin nojatuolia vain pari päivää sen jälkeen, kun tuoli oli meille tuotu!!! Onneksi parin pesun jälkeen tahra katosi lähestulkoon kokonaan. ( Meillä ei todellakaan syödä normaalisti sohvalla, mutta kuopus oli tuona päivänä tullut myöhemmin kotiin ja muut olivat jo syöneet. Itse olin maalaushommissa, ja näin siinä sitten kävi...ja voitte kuvitella, että meinasin repiä pelihousuni ). Valkoinen sohva ja lapset eivät ole todellakaan paras pari :D


Olen maalannut myös olohuoneen seiniä ja löysin tuohon sohvan taakse aivan ihanan, lämpimän harmaan sävyn, mutta kuvaan sitä paremmalla ajalla. Vielä pitäisi asetella tauluja seinälle. Olen vähän suunnitellut laittavani sellaisen tauluhyllyn sohvan yläpuolelle, niin tauluja voisi vaihdella mielensä mukaan.

Nuo valkoiset pallovalot ovat Metsäpellon puodilta ja niitä meillä löytyykin jo joka huoneesta! Ne ovat vaan mielestäni niin kertakaikkisen ihania ja sopivat joka vuodenaikaan. 



Olen koko syksyn ihastellut Hemtexissä tuota suurta lyhtyä, ja nyt kun kanta-asiakkaat saivat joululahjaksi -30% alennusta valinnaisesta tuotteesta, niin kävin sen hakemassa. Lisänä vielä Iittalan kastehelmeä sekä ajatonta Ultima Thulea. Kynttilöitä ei voi olla koskaan liikaa!

Tunnelmallista perjantaita!

Iida Emilia


10 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma <3! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia. Ihanaa joulun aikaa sinulle!

      Poista
  2. Aivan ihanan kotoisa tunnelma teillä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Aidafoun <3 Tämä lämmitti sydäntä :)

      Poista
  3. No voi kuopus minkä teit♥
    Suosittelen ostamaan Vanish pulveria....sain tarharan häviämään pöytäliisasta. Vanhan tahran, joka oli jo muutaman kerran pesty. Sitä on värillisille ja valkoisille omansa.
    Nojatuoli sopii tuohon tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no älä muuta sano ;) Ja kiitos kovasti vinkistä! Pitääpä testata hetimiten, ja onneksi tahra muutenkin hävisi jo lähes kokonaan.

      Poista
  4. Meillä on myös nuo Ektorpit ja tykkään edelleen<3 Meillä on lisähaasteena koira ja valkoiset sohvat, joten välillä levittelen villapeittoja suojaksi pahimmilla kurakeleillä. Niin ja autotallissa on valmiiksi ostettuna kayttämättömät varapäälliset, jos kunnon katastrofi sattuu osumaan sohvien kohdalle :D
    On teillä niin kaunista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi <3
      Ektorpit on kyllä todella kauniit ja tuo on kyllä loistavaa, että niihin voi vaihtaa päällisetkin! Teillä taitaa olla tosiaan sohvat vielä kovemmalla koetuksella :D

      Poista
  5. Niin kaunista! <3

    Meiltäkin löytyy valkoisia Ektorpeja...ja kaksi lasta ja iso musta koira :D Koiran takia meillä onkin sohvalla jatkuvasti joku "rätti", jonka voi helposti viskata pesuun :P Mutta en vaihtaisi...koiraa, enkä sohvaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tuhannesti ihana Marika <3

      Kiva kuulla, että tyytyväisiä olette sohviin olleet, ja ovat kestäneet niin koirien kuin lastenkin "metkut" :)

      Poista