tiistai 31. tammikuuta 2017

Loman loputtomat tehtävälistat!

Hiphei! Täällä taas :)

Tänään lomani toisena päivänä oli vähän tällainen: "en tee oikein mitään" -päivä!
Aamupäivällä olin itseasiassa aikeissa aloittaa lastenhuoneen maalausprojektia, ja ehdein tyhjentää seinät ja siirtää huonekalut, kun huomasin, että tasoitusaineeni on kuivunut kököksi ja maalarinteippikin on lopussa. Koska minulla ei ollut autoa, en jaksanut lähteä toiselle puolelle kaupunkia rautakaupoille.

Tiesin, että pari kaappia odottelisi myös läpikäymistä ja lastenhuoneessakin riittäisi vielä inventoitavaa tavaraa, mutta ajatuskin niistä alkoi suuresti ahdistaa! Onneksi siinä hetkessä harmaan pilviverhon takaa aurinko pilkisti kutsuvasti ja pelasti minut ikävän puhteen kynsistä. Ulkoillessa mieli lepäsi. Kauppareissukin hoitui samalla kertaa. 

Mullehan iskee aina loman alussa stressi, "ettämitäkaikkeatässäpitäisioikeinehtiätehdä" ja jos laatii itselleen kauhean metrinmittaisen tehtävälistan, eikä tiedä mistä pitäisi aloittaa...niin ehkä pitäisi aloittaa siitä, että repii koko listan!

Suorittajaminä sai nyt vikistä ja rentominä ottaa ohjat tällä kertaa ja hyvä niin :). Ja kieltämättä kotona riittää kokoajan pientä hommaa kokkauksesta pyykkäykseen ja lasten läksyissä avustamiseen, joten ei tässä aika ehdi käydä pitkäksi.

Mutta palatakseni vielä siihen tehtävälistaan, niin tuo olohuoneemme bloggauspisteen seinä odottelee vielä käsittelyä, sillä tuo vanha sinertävänharmaa sävy ei passaa nyt ollenkaan yhteen meidän beessiinharmaisiin seiniin, joten täälläkin pitäisi sudin heilua. Vaan maalatakko tämä valkoisella vai sillä harmaalla, millä sohvaseinäkin, niin siinähän onkin pulma? Toisaalta yksi tehosteseinä olkkariin riittäisi hyvin, mutta tuleeko työpisteestä liian tasapaksu jos kaikki on seinää myöten valkoista? 

Näissä mietteissä:

Levollista iltaa!

Iida Emilia

4 kommenttia:

 1. Muista, että olet lomalla ...tee vaan mistä tykkäät... älä stressaa..:))
  AIvan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä juuri! Kiitos muistutuksesta!
   Kivaa päivää :)

   Poista
 2. Ei sitä aina tartte tehdä jotakin. Ole lomalla :)
  Mutta muistan ton tunteen, kun olin työelämässä. Loman eka viikko meni niitä suunniteltuja töitä tehden. Kun ne oli tehnyt tulipa vähäsen parempi olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun ne työt painaa kokoajan takaraivossa! Eihän niitä pakko olisi lomalla suorittaa, ainakaan kaikkia, mutta arkena ei monesti ole aikaa tai energiaa niihin paneutua. Noh, ei se maa siihen kuitenkaan kaadu, jos ne jäävät vielä roikkumaan ;)

   Poista