maanantai 2. tammikuuta 2017

Uuden vuoden ajatuksia!

On se jollakin tasolla aina niin juhlallista, kun saa kääntää puhtaan sivun esiin uudessa kalenterissaan. Joitakin menoja toki kalenterin sivuille on jo merkattuna, mutta muutoin tämän vuoden tarina on vasta aluillaan. Juonenkäänteistä ei ole hajuakaan, mutta uskon vahvasti siihen, että elämä kantaa. Toivon, että jokainen saa juuri sen verran menestystä ja pettymyksiä, kuin on valmis niitä vastaanottamaan. Kun tekee asioita mitä rakastaa, on itselleen armollinen, muistaa unelmoida ja leijua pilvissä, mutta kuitenkin pitää jalat tiukasti maassa, voi varmasti elää hyvää ja onnellista elämää :)Meillä Uutta Vuotta vastaanotettiin tähtisädetikkujen loisteessa. Veljeni perhe tuli meille kyläilemään ja naapurimmekin lyöttäytyivät seuraamme illan aikana.  Lapsilla oli hurjan hauskaa keskenään, ja niin oli meillä aikuisillakin. Naurua ja herkkuja riitti niin paljon, että vatsa oli ihan kipeänä ( enemmänkin nauramisesta ) ja muutamia rakettejakin taivaalle keskiyöllä ammuttiin. Onneksi muutama muukin oli raketteja lähettämässä, sillä aika onnettomaksi olisi ilotulitusnäytös muutoin jäänyt ;). Vieraita pitäisi ehdottomasti kutsua koolle paaaaljon useammin! 
(Se voisikin olla ainut uudenvuoden lupaukseni)!


Vuosi 2017 aloitetaan meillä puhtaalta pöydältä "uudessa kodissa" remontin jälkeen! Tuntuu kyllä huikealta, että pitkäaikainen haaveeni on vihdoin toteutunut. Nautin joka päivä kättemme jäljistä ja olen hurjan kiitollinen isälleni, joka meitä remontissa avusti. Ilman häntä koti ei olisi valmistunut koskaan ;)

Toki meillä vieläkin pientä puuhaa täällä riittää, mutta ne suurimmat ja vaikeimmat asiat ovat nyt takanapäin ja ihmeen hyvin niistä selvittiin!


Nyt on aikaa keskittyä sisustamiseen ja ihan tavalliseen elämään.
Joulukoristeet on siivottu kaappiin ja kuusikin joutui ulos, sillä neulaset alkoivat varista jo siihen malliin, että niitä löytyi enemmän lattialta kuin kuusen oksilta!Valkoiset tulppaanit kuuluvat aina uuteen vuoteen! 
Ne luovat jotenkin uuden ja raikkaan alun, kun koti tuntuu tyhjältä joulun jälkeen.
Valoa ja kevättä kohti mennään!

( Valoa saisikin pian tulla lisää, sillä kuvat ovat todella huonolaatuisia, kun on keskellä päivääkin niin harmaata )Meillä koululaiset lomailevat vielä loppiaiseen saakka. Itsekin sain tämän alkuviikon vapaaksi.
Emme ole tehneet mitään ihmeellistä. Rempastakin on tullut pidettyä mukavasti taukoa, mutta jotenkin tässä alkaa jo arki tuntua ihan tervetulleelta, ja maalaushommatkin voisi alkaa maistua :)


Hienoa huomata näin keski-ikään ehtineen elämänkokemuksella, että tällainen ruuhkavuosien keskellä elelevä, tavallinen pullukka asuntovelallinen voi löytää elämäänsä täydellisen rauhan ja balanssin! Elämä on ihanaa! Juuri tässä ja nyt!

Onnentäyteisiä hetkiä vuoteenne!

Iida Emilia

14 kommenttia:

 1. Ihanan valkoista ja raikasta. Hyvää alkanutta vuotta 2017.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja sitä samaa toivotan sinulle :)

   Poista
 2. Voi kiitos Ida Emilia♥ Samoin toivotan sinulle ja perheellesi♥. Aivan ihana on "uusi" kotinne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanasi lämmittävät niin kovasti pakkaspäivänä! Kiitos sinulle ihana <3

   Poista
 3. Juuri tuollainen olo minullakin on usein: kummallista miten se onni asettuu asumaan ihan tällaisen pulliaisen tykö, ihan tavalliseen arkeen ja elämään!
  Mahtavaa uuden vuoden alkua sinulle! Huippua blogia pidät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri! Onneen ei tarvita loppujen lopuksi mitään suurensuuria asioita. Ei menestyvää uraa, ei isoa linnaa kodiksi, ei luksuslomia tai muita rikkauksia! Onni asuu pienissä arjen askareissa ja tärkeiden ihmisten halauksissa :)

   Kiitos Elise sydämeen asti lämmittävistä sanoistasi! <3

   Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheellenne :)

   Poista
 4. Anonyymi9.18

  Teillä on todella kaunista, ja uudenvuodenvietto kuulosti oikein hyvältä - hyvä päätös kutsua useammin vieraita, pitäisi itsekin aina muistaa että väsymyksestä huolimatta hyvä seura yleensä aina piristää lopulta enemmän!
  Onnellista uutta vuotta, näin pari päivää myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Milla mukavasta kommentista ja anteeksi kun vastaaminen viivästyi :)
   Niinpä, todella harvoin tulee nykyään vieraita kutsuttua, ja se on kyllä harmi! Kyllä sitä aina piristyy kun tapaa ystäviä ja sukua. Vaihtelua tavallisen arjen keskelle :)
   Oikein hyvää kuluvaa vuotta myös sinne!

   Poista
 5. Paljon hyvää ja pieniä elänrikkauksia loppuvuoteesi kamuseni.
  Koti on niin kaunistunut ja raikastunut rempassa.
  Halaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas ystävä ja sitä samaa sinulle <3
   Kyllä kodin ilme kieltämättä raikastui kummasti :)
   Rutistus sinnekin!

   Poista
 6. Voi että tätä uutta kotia ihailisi aina vaan, niin kaunis ja kotoisa se on ❤️ Mistä/kenen on nuo saippua ja suihkepullo tiskialtaan reunalla, tahtoisin sellaiset itsellekin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ansku <3 Oli tämä remppa kyllä niin paikallaan ja muutti kodin kovin mieleiseksi :)
   Nuo pesupullot olivat edukkaat löydöt Tukholmasta :)

   Poista