maanantai 27. maaliskuuta 2017

Uudet trendituolit keittiössä

Heipparallaa! 

 Viikonloppu viuhahti vauhdilla mukavissa merkeissä. Lapset pääsivät serkuilleen yökylään ja me aikuiset tapasimme ystäväpariskuntaa illanistujaisten merkeissä. ( Kevään ensimerkki tämäkin, että sitä kömpii ulos kotikolostaan ja alkaa taas tavata enemmän tuttavia ja keksiä kaikkea ohjelmaa kotisohvan tilalle ). Sunnuntaina kävimme vielä lasten kanssa elokuvissa katsomassa Beauti and the Beast- elokuvan, ja se oli aivan mahtava, suosittelen. Kunpa elämä voisikin joskus olla kuin satua. Pelkkää laulua, tanssia ja hulmuavia helmoja :)

Prinsessalinnoista laskeudun nyt kuitenkin todellisuuteen, meidän pieneen pilvilinnaamme.
Ruokailutilamme uudistui nimittäin jo muutama viikko sitten uusien tuolien myötä.
Olin jo pitkään kaivannut keittiön tuoleihin vaihtelua, ja  monessa blogissa olinkin omaksi yllätyksekseni ihastellut melko moderneja kuppituoleja!

Kun sitten törmäsin netissä Veken kalusteen nettisivuihin ja heidän loistaviin kampanjoihinsa, peli olikin sitä myöten selvä ja huomasin jo selaavani heidän laajaa tuolikategoriaansa. Ja hupsista vaan, nuo "mumankuorituolit", tai ystäväni sanoin: "munatuolit" löysivät tiensä nopealla toimituksella meille. 
( Osa tuoleista on saatu blogimainosta vastaan ).

Itse tykkään näistä scandinaavisen tyylikkäistä Dio-tuoleista todella paljon, vaikka ne eivät edustakkaan ihan sitä linjaa, mitä yleensä huonekaluissa peräänkuulutan, eli vanhaa, rosoista ja täyspuista. Jopa perheenikin tokaisi ensin tuoleista, että "tällaiset muovituolit menit sitten hankkimaan"! :D


Remontin myötä aloin kuitenkin kaivata maalaisromanttisen tyylin tilalle hieman selkeämpää ja freesimpää ilmettä, joten tuolit tuovat kotiin juuri sitä kaivattua vaihtelua.
Minusta on mukavaa sekoitella uutta ja vanhaa keskenään, ja lisäksi nämä sirot, valkoiset tuolit avartavat, sekä keventävät pienen ruokailutilan ilmettä.


Ja löytyyhän näistä muovituoleista nuo ihanat puiset jalat, jotka passaavat yksyhteen keittiön puutasojen kanssa. Tuovat myös kivasti lämpöä vaaleaan tilaan.

Kauneutensa lisäksi tuoleilla on mukava istua, ja muoviosat on ollut helppo pyyhkiä.


Mitäs sanotte? Oliko tämä hitti vai täysin floppi meidän kotiimme?

Vanhoista tuoleista en raaskinut täysin luopua, mutta pari kappaletta on lähdössä blogini lukijalle, ja mikäs onkaan sen ilahduttavampaa, kuin tietää, että puutuolit pääsevät käyttöön vanhaan maalaistaloon jossa niitä arvostetaan :). 

Ihanaa uutta viikkoa!

Iida Emilia

-Yhteistyössä Veken kaluste-

14 kommenttia:

 1. Uuden ja vanhan pinnan yhdistäminen on taitolaji ja tämä oli kyllä tosi onnistunut yhdistäminen <3 Meilläkin on paljon vanhoja, kuluneita kalusteita, mutta sirot muoviset tuolit niiden lisäksi. Ihmeen hyvin nekin toimii ja pää-asia, että itse tykkää näkemästään! :) Muovituolit on lapsiperheessä ihan parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3

   On todellakin onnistunut se teidän ruokailutila! Modernin ja vanhan yhdistelmä luo mielenkiintoista kontrastia tilaan :) Juu ja totta tuo muovituolin helppous kyllä!

   Kivaa viikkoa sinne :)

   Poista
 2. Ehdottomasti hitti!!
  Mun mielestä sopii tosi kivasti teidän keittiöön, vaikka ei tavallaan ookkaan sitä sun sisustus linjaa. Mutta tuo on just parasta,kun sisustamisessa saa tehdä niin kuin haluaa ja mikä hyvältä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Ulla :)
   Niinpä, itselleenhän sitä sisustellaan, eikä se sisustaminen niin vakavaa ole! Hyvin voi sekoitella eri tyylejä sikinsokin.
   Ja itse olen sellainen, etten osaa ajatella jotakin huonekalua hankkiessani, että sen pitäisi olla meillä seuraavat 20 vuotta. Jos johonkin kyllästyy, niin sen voi aina kierrättää eteenpäin ja hankkia muuta tilalle :)

   Mukavaa päivää sinne!

   Poista
  2. Mulla on ihan sama ajatus maailma. Jos joku miellyttää nyt,niin vanhat kiertoon ja uutta tilalle! Mies ei aina ihan tajua tätä mun ajatuksen kulkua:D

   Poista
 3. Kaunis yhdeistelmä, tuolit ovat nätit, onko niissä hyvä istua ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :)
   On näissä tosi mukava istua ja tukevan oloiset ovat. Ainoastaan tuo selkänojan joustava muoviosa vaatii vielä totuttelua jykevien puutuolien jälkeen. Näissä ei ainakaan pysty keikkumaan ;)

   Poista
 4. Anonyymi6.12

  Sopii hyvin, kivan näköiset :)

  T.Lissu

  VastaaPoista
 5. "Kevään ensimerkki tämäkin, että sitä kömpii ulos kotikolostaan ja alkaa taas tavata enemmän tuttavia ja keksiä kaikkea ohjelmaa kotisohvan tilalle"

  Heh, naureskelin itsekseni tälle samalle havainnolle omalta kohdaltani: syksy on tullut kyhjötettyä sohvan nurkassa viltin alla ja nyt kevään tullen sitä kaipaa vähän jo jotain muutakin ohjelmaa viikonloppuihinsa ja kalenteriin onkin tullut buukattua ohjelmaa :)

  ps. Nätit tuolit, passaavat hyvin teidän keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Maria :)
   Mikähän siinä onkin, että syksy/talvi-aika tulee vain kääriydyttyä omaan pesään, eikä edes hirveästi huvita lähteä mihinkään, mutta kevään tullen menojalkaa vipattaa kokoajan :D.

   Poista
 6. Kauniilta näyttää uudet tuolit.
  Kevät saa vipinää kinttuihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alliseni! Siinä ne munat nyt sitten on :D
   Kevättä rinnoissa juu :)

   Poista