perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kylpyläloma Tampereella & Holiday Club ALEKOODIT

Hellurei ihanat!

Huhtikuun alussa pääsimme perheen kesken lomailemaan Tampereen kylpylään yhteistyössä Holiday Clubin kanssa. Yhteistä viikonloppulomaa oli odotettu pitkään, eikä räntäsadekaan menoa haitannut! ( Jos missasit ensimmäisen postauksen reissusta, voit kurkata sen täältä ). Valitettavasti kesken mukavan lomailun, päättivät pöpöt iskeä niin isäntään, kuin perheen nuorimmaiseenkin. Harmitus oli tietenkin melkoinen, mutta eipä siinä muu auttanut, kuin jättää sairastupalaiset potemaan huoneeseen, ja nauttia esikoisen kanssa loppulomasta.


Aamiaispöytään oli katettu kaikki mahdolliset herkut. Erikoisuutena mm. mustaa makkaraa, Tampereella nääs! Ja jälkkäriksi vohvelia, namskis.




Saimme ystävälliseltä tarjoilittarelta erikoisluvan viedä pientä purtavaa huoneeseen tuliaiseksi sairastuneille. Voi meidän poloisia!



Suunnitelmissamme oli käydä Särkänniemen SuperParkissa ja Koiramäellä, mutta jätettiin se toiseen kertaan tuon sairastumisen takia. Sensijaan lähdimme teinin kanssa kävelylle Lapinniemen rantaan ja löysimme lähistöltä viihtyisän kahvilan, sekä sisustuspuodin. Keskustaan olisi ollut vain vartin kävelymatka, mutta kylmä keli ei houkutellut ihan sinne asti.


Ihana Alexandrasin lifestyle-putiikki sijaitsi tosiaan aivan kävelymatkan päässä hotellilta. Siellä iloinen myyjätär toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi, ja löytöjäkin tehtiin kotiinviemisiksi.


Shoppailun ja tuulisen kävelylenkin päätteeksi maistui kevyt lounas, jonka valmistimme itse huoneessamme, ja pienen lepohetken jälkeen suuntasimmekin rentoutumaan hotellin Spa-osastolle.


Tampereen kylpyläosasto on mukavan pieni ja rauhallinen.
Jykevän kallioseinämän suojissa kelpaa nautiskella lämpimistä poreista ja hierovista suihkuista. 

Tämä lomakeidas soveltuukin mielestäni erinomaisesti ihan perheen pienimmille naperoille, tai ilman lapsia matkaaville aikuisille. Kouluikäiset saattavat jäädä kaipaamaan hurjia liukumäkiä, mutta toisaalta uiminen on aina ihanaa. Me ainakin viihdyttiin teinin kanssa hyvin.

Ylelliset kylpylähoidot kuuluvat myös kylpylähotellin palveluihin.


Pulikoinnin jälkeen alkoikin pian vatsat kurnia, joten laittauduimme kuntoon ja lähdimme tyttären kanssa illalliselle hotellin Classic Pizza Restauranttiin, jossa tarjoillaan ehkä maailman parhaat pizzat! 


Iltasella kävimme vielä saunomassa ja iltauinnilla kylpylässä, ja loppuillan vietimme perheen kanssa hotellihuoneessamme televisiota katsellen. 

Lopulta reissusta tulikin äidin ja tyttären laatuaikaa. Ihanaa sekin, vaikka tokihan tuo muun perheen sairastelu latisti fiiliksiä. Täytyypä ottaa joskus miniloma uudelleen, paremmalla onnella.



Ja nyt armaat lukijani, minulla on mahdollisuus tarjota teille alennuskoodi yhteistyössä 
Holiday Clubin kanssa!

Koodilla PILVENHATTARA saatte -15 % alennusta kylpylälomista Holiday Clubin Suomen kylpylähotelleissa. Koodi on voimassa 30.4.2017 saakka ja matkustaa voi 22.6.2017 asti.
Tämä koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.
Alennus lasketaan majoituksen päivän hinnasta.

Nyt vain lomia suunnittelemaan! 

Iida Emilia

-Yhteistyössä Holiday Club-

4 kommenttia:

  1. Harmi, että puolet porukasta sairastui:(
    Lapinniemen kylpylä on mielestäni kauniissa miljöössä ja itse kylpyläosasto ihana!
    Samoilla aamupaloilla tasidettiin olla, kuten aiemmin mainitsinkin:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se oli kyllä suuri harmi! Olisi ollut niin mukavaa touhuta yhdessä kaikenlaista.
      Hauska yhteensattuma, että oltiin samoihin aikoihin tuolla :)
      On todella hieno kylpylä tämä Tampereen kylpylä <3

      Poista
  2. Oi että miten ihanan näköistä, voiskin olla just kiva paikka näiden meidän perheen pienten kanssa. Hotellin aamupalat on kyllä niin hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla! Ja aivan varmasti olisi juuri teidän perheellenne kiva lomakohde :)
      Kyllä hotellissa ja valmiissa aamiaispöydässä pääsee hyvin irti arjen rutiineista!
      Todella kiva kylpylähotelli! Tykkään :)

      Poista