torstai 25. toukokuuta 2017

Kevään tuoksuja ja arvonnan voittaja!

Leppoisaa helatorstain iltaa!

Kylläpä tähän vapaapäivään osui upeat kelit kerrassaan. Loppukevät on niin kaunista aikaa, että ajan voisi pysäyttää juuri tähän hetkeen! Kaikki aistit suorastaan häkeltyvät tämän ihmeellisen luomakunnan edessä. 

Ajatelkaa, että ulos astuessaan pääsee kuuntelemaan aivan ilmaiseksi lintuorkesterin musisointia! Kuinka rauhoittavaa ja suloista se onkaan. Ja kaikki tuoksut, jotka leijailevat viehkeästi ilmassa. Tuomen oksat, jotka notkuvat polun ylle hurmaavine kukintoineen. Niin mykistävää! Kotikin kaunistuu hetkessä luonnon oman puutarhan antimista :)Mutta niin, olihan minulla muutakin asiaa: nimittäin Eskaron maaliarvonnan voittaja on nyt selvillä.

Kiitos hurjan paljon kaikille osallistuneille! Oli kiva lueskella erilaisista projekteistanne ja mukavaa kuulla, että moni haaveili juurikin tuosta meidän olohuoneemme seinän sävystä. Joku oli sitä jo testannutkin :). Harmaa tuntui muutenkin olevan trendiväri vailla vertaa.

Mutta eipä pidetä teitä jännityksessä enempää....
Voittajaksi selviytyi lukija, joka kertoi maalattavaa olevan niin paljon, ettei edes tiedä mistä aloittaisi, joten tarpeeseen maali tulisi. Nimimerkillä: 

-Kesämielellä-

Valtavasti onnea ja maalausintoa!
Otathan yhteyttä sähköpostiosoitteeseeni: pienipilvenhattara@luukku.comKevään huumaavien tuoksujen myötä toivottelen

Iloa pian alkavaan viikonloppuun!

Iida Emilia

4 kommenttia:

 1. Joko siellä on tuomi kukassa. Meillä on ihan pienet lehdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä etelässä suorastaan räjähti kaikki vihreys ja kukat aukesi nyt kun tuli lämpimämpää :) Niin kaunista ja ihanaa!

   Poista
 2. Tuomen tuoksu huumaa!
  Onnea voittajalle ja lempeitä kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella huumaava tuoksu kyllä :)
   Ja kiitos paljon, samoin sinne!

   Poista