sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kesätuulahdus maalaiskeittiössä

Heippa!

Kesäiset terveiset Pilvenhattaralta! 
Niin se vain lämpöaalto pyyhälsi viimein tänne pohjolaankin ja toi kesäisen tuulahduksen mukanaan. Luonto on puhjennut hetkessä upeaan, vihreään juhla-asuunsa ja hellerajat ovat paukkuneet rikki! Pihahommat ovat saaneet mukavasti tuulta alleen ja grilliherkut tirisevät grillissä päivittäin. Se on elettevä nyt kuin viimeistä kesäpäivää, kun seuraavan päivän sää voi olla jotakin ihan muuta ;)

Toukokuun kiireet eivät toki anna paljon armoa tai aikaa näille kesäleikeille, mutta onneksi tämä ihana vuodenaika on vasta aluillaan ja lomatkin edessäpäin. Lomista puheenollen...meillä kävi pieni kömmähdys mieheni kanssa ja lomamme menivät ihan ristiin! Ei siis yhtään yhteistä lomaa! Kyllä potuttaa, mutta minkäs teet. Täytyy koittaa järjestää kokoperheen lomapuuhia viikonloppuihin sitten. Näinhän me lomailtiin eri aikaan silloinkin, kun lapset olivat pieniä koululaisia, mutta nyt kun ovat isompia ja pärjäävät jo hyvin kotona keskenäänkin, niin edes viikon yhteinen loma olisi ollut toki paikallaan.


Lomauutisten lisäksi tähän viikonloppuun on mahtunut luopumisen tuskaa ja surua, sillä pieni kääpiöhamsterimme nukkui tänä aamuna pois. Loppuviikosta hänen kuntonsa romahti ihan yhtäkkisesti ja osasimmekin jo aavistaa pahinta. Harmillisen lyhytikäisiä nuo suloiset pikkujyrsijät ovat, ja nyt tämän kolmannen hamsterimme jälkeen täytyy hieman pohtia mitä seuraavaksi. Koti tuntuu niin tyhjältä nyt, vaikka Vaahtokarkkimme olikin ihan pienenpieni.Kesäinen keli ja keittiön ikkunasta avutuva vihreä maisema antaa kuitenkin niin paljon iloista mieltä, että kotikin tuntuu ihan erilaiselta, vaikkei mikään täällä ole hetkeen muuttunutkaan! 

Takaovea on ihana pitää auki ja antaa kesätuulen hulmuta sisään. 
Orvokit ilahduttavat niin sisällä kuin ulkonakin, ja tämä valon määrä...se vaan on uskomattoman mahtavaa!!!

Tänä viikonloppuna emme ehtineet mökille, sillä isäntä jännitti suomen peliä kavereidensa kanssa, ja me tytöt juhlistimme eilen ystävättäreni pojan 2-vuotissynttäreitä. Parin viikon päästä samaisessa paikassa juhlitaan myös ylioppilasta. Ihania kesäjuhlia siis tiedossa ja niin mukavaa nähdä tuttuja samalla :)


Vielä muuten ehtii maaliarvontaan mukaan tuolla pari postausta alempana. Mukavasti siellä osallistujia onkin ja kivaa lueskella projekteistanne! 

Halauksin:

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Tosiaan nyt on nautittava kevään lämmöstä, koska ei tiedä onko tää kuinka pitkäikäinen ??
  Harmi kun teidän pikku piipertäjä nukkui ikiuneen. Aina se surettaa, kun eläimet ovat kuitenkin osa perhettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on! Ilo on otettava irti nyt näistä kauniista päivistä :)
   Ja kiitos...kyllä noihin lemmikeihin kiintyy kovasti <3

   Poista
 2. Oi että on niin kaunista <3
  Ihanaa kun lämpö vihdoin tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina <3
   No niinpä! Edes vähän kesän makua näihin loppukevään päiviin :)

   Poista