sunnuntai 13. elokuuta 2017

Sunnuntai aamuna

Huomenta sunnuntaihin!

Hyvinhän se arki pyörähti käyntiin, ja onneksi näin pehmeällä laskulla, että heti päästiin jo nauttimaan viikonlopusta. Omalta osaltani loma on myös ohi, mutta oikeastaan se ei edes pahemmin harmita. Loma oli mukava, mutta jotakin reissua jäin silti kesältä kaipaamaan. Onneksi meillä onkin syys- ja lokakuuhun pientä viikonloppumatkustelua tiedossa :)

Ilmat ovat arvatenkin näin koulujen alettua olleet varsin kesäiset ja lähes helteiset! Eilen illalla jyrähteli ukkonenkin, mutta ainakaan täällä hämeessa myräkkä ei yltynyt mitenkään pahaksi. Oli tunnelmallista sytytellä kynttilöitä, ja kuunnella taivaan jylinää turvassa sisätiloissa.

Jännä juttu, kun koulut ja arki alkavat, niin huomaan jo odottavani syksyä, omaa lempivuodenaikaani. Vaikka juuri vasta tuntui, ettei kesästä haluaisi millään päästää irti, niin nyt kuin salamaniskusta, odotankin niitä kuulakkaan vilpoisia syyspäiviä, kun päälle voi vetäistä villatakkia ja huivia. Mutta toki kaikki lämpö otetaan vielä ilolla vastaan, jos sitä saadaan!


Minä, perheen ainoa aamuvirkku heräsin tänään puoli kahdeksan aikaan, ja muu perhe täällä vetelee sikeitä edelleen, kello yhdeksältä, joten taidanpa laittaa sämpylätaikinan kohoamaan tässä odotellessa. Bloginkin ehti hyvin päivittämään näin aamusella. Palaillaan taas!

Kauniita loppukesän hetkiä jokaiselle!

Iida Emilia

8 kommenttia:

 1. Ihanaa sunnuntaita hattaran porukalle.
  Täällä satelee, nautin kynttilöistä ja musasta. Leppoista menoa. Nautitaan.
  Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kamuseni <3

   Sadepäivä oli täälläkin sunnuntai, mutta tänään arki näyttäisi alkavan mukavasti auringonpaisteessa :)

   Iloa uuteen viikkoon!

   Poista
 2. Vaikka vannoutunut kesäihminen olenkin, huomaan minäkin himppusen odottavani kuulaita syyspäiviä, ruskan värejä ja raikasta syysilmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siinä on oma kiva tunnelmansa :)
   Ihanaa kun on nämä erilaiset vuodenajat!

   Poista
 3. Syksystä tykkään minäkin ja olenkin jo tuntevani ulkona syksyn henkäyksen...mutta nautitaan nyt näistä loppukesän lämpimistä päivistä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä ilmassa tuoksuu jo hieman syksy! Toivotaan, että se on lämmin ja aurinkoinen :)

   Poista
 4. Ihanaa loppukesää myös sinulle! Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhanesti Minnea ja sitä samaa sinulle :)

   Poista