perjantai 23. helmikuuta 2018

Hiihtolomille lompsis

Hiphei!

Täällä starttaa hiihtoloma ihan näillä näppäimillä käyntiin ja kaikenlaista kivaa on tiedossa.
Olen itseasiassa lähdössä kohta puoliin erääseen oman kotikaupungin blogitapaamiseen, joka käynnistyi facebookin kautta. Mukavaa, kun joku jaksaa tällaisia järjestää ja kiva tutustua samalla uusiin ihmisiin.

Tein aamusta pikasiivoukset huusholliin, sillä tytär aikoo järjestää ystävälleen luokkatovereiden kanssa yllätys-synttärit. Tämän sankarin kotona ei ole ollut tapana kaverisynttäreitä pitää, joten kaverit haluavat järjestää ne yhdessä! Tuovat jokainen herkkuja tullessaan ja ovat ostaneet pienet lahjatkin. Ihana ajatus mielestäni, joten annoin kotimme käyttöön synttäreitä varten.

Lisäksi meille tuli mieheni kanssa ihan huippuyllätys tähän iltaan, sillä saimme appivanhemmiltani liput Jarkko Aholan Romanssi-keikalle!!! Ja lastenhoito on järkätty koko yöksi! En ehkä kestä, miten mahtavaa!!! Pillahdin itkuun ensitöikseni, kun tästä kuulin, sillä olen aina halunnut Jarkon keikalle. Rakastan hänen ääntään ja karismaansa! Nuo konsertin klassikkobiisitkin on ihan huippuja, joten tästä ei voi tulla muuta kuin upea ilta. Ja ihanaa toki päästä samalla viettämään aikaa tuon oman ukko-kullan kanssa, koska kahdenkeskeinen aika jää niin vähiin nykyään. 

Niin ja Tallinnan reissukin häämöttää jo edessä, joten elämä tuntuu olevan yhtä juhlaa!


Kelit ovat olleet todella upeat ja talviset...joskin aika hyytävän kylmät... ja lupailevat että pakkaset kiristyvät vaan entisestään. Eiköhän mullakin sitten juuri sopivaan saumaan talvitakki hajonnut ( se ainut siisti ja lämmin ) joten kaupoillekin pitäisi tässä ehtiä, ettei tarvitse koko lopputalvea kulkea takki auki! :D 

Pirtsakkaa perjantaita ja iloista hiihtolomaa niille, joilla sellainen on!

Iida Emilia

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Pääset lomalle!! Meillä odotellaan vielä viikko lomia mutta viikonloppu tähän väliin on myös tervetullut =)
  Kauniita, kirpsakoita talvilomapäiviä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ihanaa todella! ( tai en ole koko viikkoa lomalla, mutta muutaman päivän miniloman verran kuitenkin :)

   Äkkiä se viikko vierähtää ja sitten pääsette tekin lomaileman :). Oikein iloista ja talvista viikonloppua sinne <3

   Poista
 2. Miten mukavaa lomailua tiedossa.
  Voi jospa asuisin lähempänä Hesaan, hyppäisin minäkin Tallinnan laivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija :)
   Ihan kivaa kyllä lähteä pitkästä aikaa vähän reissuun. Tallinnaan pääsee tosiaan täältä etelästä niin helposti ja edullisesti. Kaunis kaupunkihan se on kyllä :)

   Poista
 3. Anonyymi7.56

  Ihanaa iltaa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Oli aivan mahtava keikka! Vieläkin ihan hurmiossa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja ihanaa viikonloppua sinne <3

   Poista