tiistai 13. helmikuuta 2018

Liukasta laskiaista!

Ratiritirallaa!

Talvinen laskiaistiistai on kääntynyt iltaan! Mäenlaskut jäivät tänään tosin väliin, mutta yllätin lapsukaiset koulusta palatessaan tuoreilla pullilla. Ihanaa olla joskus edes pullantuoksuinen äiti, vaikka pullat olisivatkin suoraan kaupan pakastealtaasta. Lumitöiden jälkeen maistuivat kyllä niin herkullisilta.

Lunta onkin nyt tähän talveen riittänyt ja lisää vain satelee. Aika ihanaa, sillä hiihtolomakin häämöttää jo ihan nurkan takana. Ja mehän kuulkaas repäistiin ja varattiin reissu etelään...
tai no ainakin vähän etelämmäs, nimittäin Tallinnaan ;)

Mukavaa päästä pitkästä aikaa vähän muualle täältä pienistä ympyröistä.
Kertokaahan muuten hyviä vinkkejä talviseen Tallinnaan? Mitä siellä isompien lasten kanssa voisi tehdä? Tietenkin kylpylät, shoppailu ja vanha kaupunki ovat aina ihania juttuja! Parissa päivässä ei tosin kovin paljoa ehdi, mutta jokin aktiviteetti tai museo ym. olisi kiva:)
Mitäs suunnitelmia teillä muilla on hiihtoloman varalle?

Iloista viikon jatkoa!

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Me ollaan miehen kanssa töissä molemmat,että kovin isoja pläänejä ei ole. Kylpylässä ajateltiin kuitenkin käydä koko perheen kanssa ja ehkä elokuvissakin, jos tulis joku kiva leffa.
  Ihania kuvia, ihan tuo pullan tuoksu tuoksuu tänne asti:)
  Ihanaa ystävänpäivää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Meilläkään ei ole koko viikkoa lomaa, mutta saatiin pari vapaata järkättyä niin, niin päästään tekemään jotakin yhdessä perheen kesken :)

   Kiitos kehuista ja ystävänpäivän toivotuksista! <3 Myöhästyneet ystävänpäivän halaukset sinnekin! Pullan tuoksu on kyllä ihana!

   Poista
 2. Pullan tuoksu tulee tänne asti! 😊🙃 Täällä meilläpäin ei hiihto-/talvilomia tunneta. Tammikuun lopulla oli kyllä pari vapaata koululaisilla ja maaliskuun alussa tulee olemaan myös. Sitten onkin pitkä pääsiäisloma. Ihania kuvia! 🙃😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Pullat tuoksuvat niin hyviltä kyllä:)

   Tämä kevät onkin kivaa aikaa, kun vähän väliä on pieniä pyhiä ja vapaita ;). Tuntuu, että aika menee joutuisammin kesää odotellessa!

   Mukavaa viikonloppua teille sinne Saksaan! <3

   Poista
 3. Aivan ihana kuvapläjäys tämä julkaisu. Niin kaunista :)

  VastaaPoista