tiistai 15. toukokuuta 2018

Oi kesä!

No nyt on ilmoja pidellyt! :)

Kertakaikkiaan mahtavaa, että toukokuussa on jo saatu nauttia näin kesäisistä keleistä, ja elohopeat ovat kirineet jopa helteiden puolelle! Tästä kaikesta otetaan nyt ilo irti...niin kauan kuin sitä kestää. Tässä kuussa on iloittu myös lyhyemmistä viikoista, jotka ovat tuoneet jo ihan loman tuntua arkeen.  

Helatorstain vietimme mökillä talkoillen ja haravointipuuhien päätteeksi kävimme pihasaunan löylyissä ja talviturkitkin heitettiin samalla lampeen. Myös viime sunnuntainen äitienpäivä alkoi mökillä brunssin äärellä ja siitä jatkettiin iltapäiväksi äiti/tytär futismatsiin ( jonka äidit hävisivät mennentullen ). Pelin aikana mieheni oli valmistanut ruuan ja esikoistytär leiponut jälkkärit valmiiksi, joten mukavasti äitienpäiväkin vierähti, vaikkei mitään ihmeellistä tehtykään.

Tuntuu, ettei blogiin meinaa löytää aikaa nyt ollenkaan, ja kuvausinspis on vallan kadoksissa.
Mutta eipä tuo nyt niin vaarallista ole, jos viettää aikaa vähemmän ruudun ääressä ja enemmän ulkona! Itseasiassa olen varmaan jo nyt viettänyt enemmän aikaa pihassa, kuin koko viileänä viimekesänä yhteensä! ;)
Pihahommat edistyvät harmittavan hitaasti, kun aikaa ei tunnu olevan kylliksi. Ei vain ollenkaan  malttaisi odottaa valmista lopputulosta! Työlista on loputon: Aidat pitäisi pestä ja maalata. Terassit ja kalusteet öljytä. Pitäisi tehdä kaatiskeikkaa ja hakea soraa. Nikkaroida kesäkeittiöön tasoa. (Viljelylaatikkokin olisi ihana). Kukista puhumattakaan...niitä pitäisi olla runsaasti :D


Kanin aitaus on nyt sentään valmiina ja Apollo on nauttinut ulkonaolosta yhtä paljon kuin emäntäkin. ( eikä ole pupuherra päässyt nyt enään karkuteillekään ;). 


Meillä on nyt uusi, tyylikäs terassikalustus pihassamme, mutta kuvailen sitä vielä paremmin, jahka nuo puitteet vähän siistiytyvät. Tykkään todella paljon tuosta pöydän tummanharmaasta väristä, sekä siitä, että pöydän ympärille mahtuu nyt enemmän väkeä istumaan.


Se olisi vapaapäivä nyt, joten taidan heittäytyä hetkeksi pihan varjoisampaan kohtaan lueskelemaan, ( kun nythän on aivan liian kuuma alkaa uurastamaan ) ja toivoa, että koti siistiytyisi itsestään ;)

Helleterkuin:

Iida Emilia


8 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkelit on tosissaan ollut <3 Aivan ihana tunnelma teidän pihalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Katsotaan nyt tuleeko tästä pihasta mitään :D

   Mukavaa lämpöä ja kesän tuntua kyllä <3 Tuntuu kivalta kylmän viimekesän jälkeen :)

   Poista
 2. Hyvä kun muistutit!
  Meidänkin pitäisi tehdä jonkinlainen aitaus koirille, etteivät karkailisi..
  Ainakin tuo pienempi on vielä vähän turhan villi tapaus :D
  Leppoisan lämpimiä päiviä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä ihan kätevä, ettei tartvitse kokoajan juosta karvakorvien perässä :D Tämä aita ei ole tosin mikään kaunistus, mutta ajaa asiansa ;)
   Ihania kesäpäiviä sinnekin <3

   Poista
 3. Siis nämä säät on olleet ihan huikeita. Meilläkin pitäis tehdä yhtä sun toista pihalla ja tuntuu, että mitkään tunnit ei piisaa niiden tekemiseen. Mutta asia kerrallaan, kyllä se lista siitä lyhenee:D
  Mukavia päiviä auirngossa teille!

  ps. mäkin toivon hartaasti, että talo siivoontuu ihan itsestään sillä välin kun me oleskellaan pihalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aivan mahtavaa! Kesäkin tuntuisi paljon pidemmältä jos tällaiset kelit jatkuisivat elokuuhun asti :)

   Eiköhän se työlista tästä lyhene juu! teillä oli ainakin aivan huippu-ihana se uusi taso <3 ( eikä välitetä nyt siitä jos sisällä on kaikki hujanhajan ;)

   Oikein lämpöisiä päiviä teille!   Poista
 4. On ollut tosi mahtavat ilmat, että aika menee tuolla pihalla.
  Ihanan näköistä sun teranssilla.
  Mä jouduin tulemaan sisälle äsken, kun oli niin kuuma ja rupes toi päänuppi oireilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija :) Ihana kun jätät viestejä <3

   Juu nyt täytyy kyllä nauttia, kun kerrankin on niin kesäistä! Tosin minäkään en kestä pitkään suoraa paahdetta vaan viihdyn mieluummin varjossa :). Hellehattu päähän ja vettä reippaasti! Ja tietenkin aurinkorasvaa!

   Poista