maanantai 10. syyskuuta 2018

Viikonloppu viuhahti ja arkirattaat taas pyörähti

Voi viikonloppu, mihin katositkaan? 
Voisimmeko aloittaa uudestaan, kun en ehtinyt mukaan alkuunkaan ;)

Viikonvaihde sujahti meidän kuopuksemme synttäreitä järjestellen ja juhlien! Talo täyttyi suvusta ja kummeista, puheensorinasta ja hymysuista. Kahvintuoksusta ja pullanmurusista. Mukavaa elämäniloista menoa, josta jää jälleen kivoja muistoja. 

Syyskuun lämpimät päivät ottivat avosylin vastaan ja takapihan terassillakin kelpasi vielä kahvitella. Kuvitella, että vielä syyskuussa kukatkin viheriöivät kuin kesällä konsanaan? Siis ne kukat, joita kaniherra ei ole vielä syönyt ;)

( Arkisia kuvia nyt, kun viikonloppuna en ehtinyt juhlissa kuvailla ).
Kun lomien jälkeen arkeen laskeutumisen "pehmeä vaihe" on ohi, niin täytyy sanoa, että nyt pyörii taas oravanpyörä vauhdilla! Harrastuksia, Wilmaviestejä, vanhempainiltoja, läksyjä, sanakokeita, projekteja, kakkutukkumyyntejä...siinä välissä ruuanlaittoa ja pyykinpesua...flunssasta nyt puhumattakaan!

Vain reilu kuukausi koulujen alusta ja mielessä käy jo se sana: LOMA! :D
Edes pieni kylpyläviikonloppu, tai hotelli-irtiotto! Eipä olisi hullumpaa. 
Huomenna kuopus lähtee luokan kanssa leirikouluun ja esikoinen aloittaa isos-koulutukset. Kivaa touhua nuorille! Minulla täällä vapaapäivä, joten pesukone päälle ja rattaat pyörimään.

Vauhdikasta viikon alkua!

Iida Emilia


2 kommenttia:

  1. Kyllä oli ihmeellistä, kun viikonloppu oli niin lämmin. Nyt maanantaina on selvästi syksyn tuntua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Täällä oli lauantaina melkein hellettä ( tosin itsellä koko päivä meni sisällä siivoten ja leipoen ). Ihan kesän tuntua oli edelleen ilmassa! Onhan ollut ihanan lämmin ja pitkä kesä. Nyt tuntuikin tosiaan jo syksyisemmältä tämä viikon alku :)

      Poista