lauantai 6. lokakuuta 2018

Pieniä reissulöytöjä

Heippatirallaa! 

 Voi miten nämä päivät ja viikot vierivät nopeaan! Ei tässä tahdo mukana pysyä :)

Ruskan värit ne vain komistuvat ja ilmat kylmenevät entisestään. Pimeys ottaa kohta vallan pohjolassa ja tuntuu, kuin itse alkaisi vaipua pieneen horrostilaan. Lasten syyslomatkin lähestyvät, vaikka juurihan ne koulut vasta alkoivat?!

Tasan viikko sitten vietin pari ihanaa päivää Kokkolan suunnalla blogisiskojeni kanssa, ja tuosta reissusta saatoittekin nähdä kuvia instagramin puolella. Tuolloin heräilimme syksyn ensimmäiseen pakkasaamuun upealla Sundholmin tilalla. Kävimme kyläilemässä parin ystäväni kauniissa kodeissa ja vierailimme mitä suloisemmissa sisustuspuodeissa. Muutamia löytöjäkin matkalta tarttui kotiinviemisiksi.


Heinät tuntuvat olevan tämän hetken kova sana sisustuksessa ja kun kauniita yksilöitä sattui eteemme Kokkolassa ojanpientareella, niin pitihän niitä rehata junassa kotiin asti ;)


Pietarsaari osoittautui oikeaksi sisustajan paratiisiksi. Blossomista ostin olohuoneen ikkunaan tuollaisen kynttilärinkula-härpäkkeen ja keittiön pöydälle sattui löytymään Legerasta edukkaasti Tinak:n harmaat tabletit.

Näkemisen arvoisia paikkoja olivat myös iki-ihana Lundagård, Sundin puutarha, cafe Fiika sekä Kokkolan suunnalla Antik Helen. 


Kälviällä sijaitsevasta Puotikahvila Annesta tein THE löydön, eli vanhan puisen tappinaulakon, joka kuvassa nojailee vielä seinää vasten. Sen meinaan sijoittaa joko tuulikaapin seinälle, tai makuuhuoneeseen.


Minimanissa ruokaostoksilla poiketessamme nappasin mukaani myös muutaman jälkkärikulhon, kun olivat niin kauniin sävyisiä ja kuvioisia.

Siinäpä ne löytöni sitten olivatkin. Saalis ei ollut suurensuuri, mutta shoppailu ei oikeastaan ole matkojemme pääasia. Se on vain osa upeaa seikkauilua :)

Olisitteko muuten halunneet tänne blogin puolelle erillistä kertomusta reissusta ja paikoista joissa käytiin?


Kaniherra ihmettelee, mitä se mamma taas touhuaa!

Olohuoneen sivupöytäseinusta on vielä hieman keskeneräinen, mutten saa nyt mitään aikaiseksi sen suhteen. Ajattelin maalata taustaseinän vaaleanharmaalla ja hankkia julisteen seuraksi vielä pari pienempää julistetta, mutta katsotaan minä päivänä. Keväällä ehkä  ;)

( Sivupöydän kansikin on edelleen käsittelemättä, eikä vetimiä ole kiinnitetty kunnolla. Edellisissä kuvissa ne olivat sinitarralla kiinni. Pieniä paljastuksia :D )


Mutta hei, se on lauantai! Nyt ylös ja ulos ja illalla jääkiekkoa katsomaan.

Kivaa päivää kaikille!

Iida Emilia

8 kommenttia:

  1. Toistan kyllä itseäni, mutta sanon kuitenkin: Teillä ON niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat toistaa sitä minun puolestani :D En kyllästy kuulemaan!
      Kiitos ihana! <3

      Poista
  2. Aina niin kauniita kuvia ja kivat tuliaiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset niin kauniit -A- :)
      Mukavaa viikon alkua!

      Poista
  3. Anonyymi12.09

    Olisi kiva lukea teidän reissusta enemmän ja paikoista joissa kävitte!:)
    - Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kuulla :)
      Taidanpa siis tehdä reissupostauksen tänne bloginkin puolelle!

      Poista
  4. Anonyymi11.21

    komea kaniherra.

    VastaaPoista