tiistai 10. maaliskuuta 2020

Turvasatama

Sadepäivän terveiset!

Vietän tänään "puolivapaapäivää", sillä menen vielä illaksi töihin, mutta lapsen terveydellisten asioiden tiimoilta jouduin pitämään aamupäivän vapaana, sillä kävimme mahdollisen skolioosiepäilyn vuoksi tutkimuksissa. Ja skolioosihan sieltä selästä löytyi, mutta onneksi vain hyvin lievä sellainen, joten minkäänlaisia hoitotoimenpiteitä, rajoitteita tai murheita siitä ei pitäisi koitua.

Huoltahan tässä elämässä aina riittää! Eikä suinkaan vähäisimpänä nämä viimeaikojen uutisotsikot, joiden takia huomaan olevani hieman varuillani. En yleensä ole taipuvainen hysteriaan, enkä yleisesti ottaen lue uutisiakaan kauheasti, mutta jostain syystä maailmalla leviävä virus laittaa miettimään. Huomaan peseväni käsiäni enemmän ja "hamstraavani" kauppareissuilta säilykkeitä. Tieto lisää tuskaa ja tuota tietoahan tulvii kyllä joka tuutista! En halunnut tuosta skolioosistakaan lukea etukäteen, vaan luotan nyt tohtorin sanaan.

Huolet ja murheet kuuluvat elämään, mutta blogissa haluan pitää yllä positiivisia ja kevyempiä aiheita. Vaikka maailman myrskyt välillä ahdistaa, niin onneksi koti on turvasatama, jonne käpertyä pitkän päivän jälkeen rakkaiden kanssa :)Tänään pyöräytin koulusta palaaville sämpylöitä ja tein illan ruuankin valmiiksi. Maustekaappiin kelpaa nyt kurkistella, sillä löysin lomalla Tigerista nättejä ja edukkaita maustepurkkeja. Mielestäni kaappien järjestäminen luo arkeen helpotusta, eikä sekään mitään haittaa, että kaapin sisältö tuo lisäksi silmäniloa.Viihdyn aina niin hyvin kotona ja kaikenlaisten kotipuuhien parissa, että välillä haaveilen tekeväni töitäkin kotosalla. Olisikohan se jo huolestuttavaa? En varmaan poistuisi siinä tapauksessa kotoa enää mihinkään, jos ei olisi pakko ;D. Mitenhän sitä vanhemmiten on niin kotihiireksi tullutkin? Mutta mikäli jossain vaiheessa jokin parin viikon karanteeni napsahtaisi päälle, niin varmasti alkaisi seinätkin jo kaatua! Toivottavasti siihen ei jouduta.


Noh, nyt se on kuitenkin riuhtaistava itsensä ulos ja lähdettävä työtehtävien pariin!

Voikaa hyvin!

Iida Emilia

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista ja kauniita kuvia.

  Minäkin viihdyn kotona tosi hyvin, välillä tuntuu, ettei kauppaankaan raaski lähteä, hassua!
  Korona uutiset saivat meidätkin siirtämään huhtkuun matkamme Mallorcalle syksyyn, jos siihen mennessä virus olisi jo saatu taltutettua. Inhottavaa ja pelottavaakin tuo ja kun kun vielä leviää nopeasti.

  Ihanaa kevättä sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos niin kovasti Sari <3

   Kiva kuulla, että muitakin intohimoisia kotoilijoita löytyy :). Itsekin melkein yritän kauppareissut tehdä vaikka edellisenä iltana, ettei vain vapaapäivänä tarvitse lähteä ;D.

   Voi harmi, kun jouduitte reissua siirtämään, mutta oli se varmasti parempi niin, ettei tarvitse tautien pelossa lomailla! On se siinä mielessä ikävä juuri, kun ei ole lääkkeitä saati rokotuksia, ja leviää niin helposti :/

   Hyvää kevättä sinnekin! Toivottavasti pian taas aurinko ilahduttaa.

   Poista
 2. Milla12.26

  Minäkin viihdyn hyvin kotona ja tekisin mielellään töitä kotoa jos olisi mahdollista. En tykkää kiireisistä aamuista kun pitää nousta aikaisin ja kaikki ovat kiukkuisia. Ja kun työpaikkaan saapuu kaikki ovat sielläkin kiukkuisia. Ei, olisi kyllä niin ihanaa kun saisi vaan pysyä kotona ja tehdä töitä ihan rauhassa. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä mukavaa jos olisi etätyö-mahdollisuus!:D No minun työssäni sitä ei todellakaan ole, mutta välillä haaveilen, että hoitola olisi oman kodin yhteydessä ja asiakkaat tulisivat sinne :). Itse menen töihin vasta kymmeneen, joten kauheaa kiirettä ei aamuisin tule ( varjopuolena toki se, että työt kestävät sitten puolestaan monesti myöhään ). Mutta tuo on kyllä ikävää jos kiukkuinen ilmapiiri työpaikalla? :/ Meillä puolestaan leppoisaa, joten sitten kun töihin pääsee, niin siellä on kyllä mukavaa, mutta se lähteminen?! ;D

   Poista