tiistai 3. kesäkuuta 2014

Puhtaat harmaat lakanat

Pitkästä aikaa postausta kammarin puolelta. Täällä kun ei olekkaan tapahtunut oikein mitään ( ainakaan sisustuksen saralla ;)

Olen haaveillut jo pidemmän tovin laittavani tämän(kin) huoneen ihan uuteen uskoon, mutta tuntuu olevan nyt niin monta projektia kesken, että pitäisi keskittyä aina yhteen vaan kerrallaan. Ja aina toki muutoksiin tarvitsisi hieman sitä rahaakin...ja aikaa...ja taitavaa remppamiestä. Ei taida löytyä meiltä ;) Mutta onneksi pienetkin asiat piristävät!

Olin tuossa taannoin etsimässä itselleni kesäistä juhlavaatetta, kun satuin kulkemaan Kodin Anttilan ohi, ja huomasin, että siellä oli loppuunmyynti. Harmi sinänsä, että tuo sisustuspuoli täällä lopetetaan, koska olen kovasti tykännyt Anttilan valikoimasta ja varsinkin ANNON tuotteista.
Kävelin myymälän läpi ja ilokseni tajusin kaikkien pussilakanoiden olevan puoleen hintaan!!! Lakanoiden hinnat eivät olleet alunperinkään päätä huimaavat, joten rohmusin innoissani kainalooni paritkin pussilakasetit ja ison aluslakanan. Olin nimittäin juuri vähän aikaa sitten heittänyt pois kaikki risaiset vanhat lakanamme, eikä meillä ollut montaakaan paria jäljellä. (Juhlavaatteet saivat jäädä sillä kertaa kauppaan. Päätin pärjätä vanhoilla ;)

Kuinka olikaan ihana tänään vapaapäivän kunniaksi pestä uudet lakanat ja kuivatella ne ulkona kesätuulessa. Nyt näyttää makkarikin heti vähän pirteämmältä.
 
 








Tuoksuvaa tiistaita!

Iida Emilia

16 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta, ihan täydelliset väritkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä kans niin tykkään nyt tuosta harmaasta :)

      Poista
  2. Ihanalta näyttää ja tuo harmaa-valko yhdistelmä on niin kaunis!
    Hyvät hankinnat teit :)

    Täälä on kans pyykkiä pesty oikein urakalla ja kuivatettu kauniissa kesäsäässä <3

    Aurinkoa Pilvenhattaralle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kikke! :)

      Täällä olikin pilvinen päivä tiistaina, mutta kova tuuli kyllä kuivatti lakanat nopsaan. Nyt paistaa onneksi taivaan täydeltä :)

      Poista
  3. Ihana kutsuva vuode ja kauniit lakanat, tämän postauksen innoittamana oli tilattava muutamat uudet lakanat itsellekin. Niin kaunis makkari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku <3 Hih, "mainoksen" uhri siellä, mutta mikäs sen mukavampaa kuin sujahtaa nukkumaan puhtaisiin uusiin lakanoihin :)

      Poista
  4. Oi, oi, kyllä tuolla makoisat unet tulevat:)
    Kauniit hankinnat teit ja kaunis makkari<3

    VastaaPoista
  5. Olipas ihanat tosiaan noi lakanat <3 Niin söpö makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Raidalliset lakanat meinasin ensin sieltä poimia ( mutta olivat kyllä tuplaten kalliimmat ) joten päädyin näihin, ja tykkään kyllä kans kovasti :)

      Poista
  6. Suloiset ja houkuttelevat lakanat :)
    Ihanaa kesäkuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eija, ja oikein aurinkoista ja mukavaa kesäkuuta myös sinulle <3

      Poista
  7. Oih, miten söpön näköistä! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  8. Mä niin nauroin täällä ääneen kun kirjoitit rohmunneesi lakanoita alesta ja juhlavaatteet jäi sitten ostamatta!! Niin voi tapahtua vaan sisustussiskoille!! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, no niinpä!!! Näin käy kyllä mulle useasti :D Sisustamiseen on paljon kivempi tuhlailla ;)

      Poista