perjantai 21. heinäkuuta 2017

Ruusuja viikonloppuun

Huomenta!

Kiitokset ihanista viesteistänne ja tsempeistä edelliseen postaukseen!
Useasti blogiin tulee kirjoiteltua hyvin yltiöpositiivisesti vain niistä elämän kauniista ja mukavista puolista, ja kuvatkin antavat vaikutelman, kuin asuisimme aina tiptop-siistissä kodissa. Toki saan olla kiitollinen, että näitä mukavia hetkiä mahtuu arkeen paljon, mutta lähes yhtä usein näppäimiltä voisi tulla toisenlaistakin tekstiä ;) Haluan myös säästää teitä niiltä sotkukuvilta, joilta lapsiperheessä ei voi mitenkään välttyä. Jatketaan siis tätä tavallista elämää samaan positiiviseen malliin :)

Kun ensimmäisen lomapäivän turhautumiset saatiin kiukuteltua pois alta, niin loppuviikko onkin sujunut paljon leppoisammin. Lasten serkut olivat yökylässä, käytiin uimassa ( eikä muuten rannoilla ole ainakaan ruuhkaa, vaikka heinäkuu on parhaimmillaan ) juhlittiin isännän syntymäpäiviä, käytiin kaupungilla, hoivailtiin pupua, ja pihastakin on tullut rikkaruohot pitkästä aikaa kitkettyä.

Viikonlopuksi lähdemme mökille, ja kanikin pääsee mukaan ensimmäiselle reissulleen.Juhannusruusut kukkivat tänä vuonna todella myöhään. ( Nämä kuvat viime viikonlopulta ). Ihanaa kun luonnossa kukkii vuoronperään jotakin kaunista! Omalla pihalla onkin tänä vuonna ollut vähän vähemmän ruukkukukkia kuin yleensä. Jotenkin tämä kolea kesä on vaikuttanut negatiivisesti tuohon pihan hoitoon.

Kasvihuonehaaveet siirtynevät jälleen, mutta eräs terassialueen laajennusprojekti on mielessä muhinut, ja toivottavasti saisin sitä loman aikana aloiteltua. Tänään näyttäisi aurinko paistelevan mukavasti, mutta aamiasta ei taida tarjeta nauttia terassilla.

Otetaan kuitenkin ilo irti viikonlopusta ja heinäkuun viimeisistä!

Iida Emilia

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia teidän kodista!Mun tyttären asunnon takapihalla ja myös vanhemmillani juhannusruusu myös vasta kukkii.On se kaunis ruusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aikku! Juu taisi kukkia tänävuonna todella paljon myöhässä, sillä yleensä on ollut jo juhannuksena kukassa :) On se kyllä kaunis... ja se tuoksu <3

   Poista
 2. Onneksi nuo känkkäränkkäpäivät tulevat ja menevät..:)

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kaunis koti ❤ Tuollaiset haaveet ja tunteet ovat täälläkin tuttuja; vanhasta talosta olen haaveillut vuosi kaudet ja aina silloin tällöin tuntuu että muilla ne haaveet toteutuu mutta itsellä ei. Onneksi sellainen fiilis ei kuitenkaan kauaa kestä. Ihanaa kesän jatkoa teille koko perheelle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3

   Oi mä ihan luulin, että asutte jo nyt vanhassa talossa! Olette kyllä saaneet luotua niin kodikkaan ja suloisen tunnelman kotiinne, ettei sieltä raaskisi edes mihinkään muuttaa <3 Mutta unelmointi on silti mukavaa :)

   Mukavaa ja aurinkoista kesän jatkoa sinnekin! :)

   Poista
 4. Anonyymi13.29

  Aivan pakko kysyä, että mistä tuo olohuoneen matto on hankittu? Täytyy saada meillekin!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä ollut kovasti mieleinen matto, mutta valitettavasti ei taida olla enää saatavilla, sillä ostin sen aikanaan Net-Anttilasta. Mielestäni Elloksella tai Jotexilla on ollut hieman samantyyppisiä myynnissä :)

   Poista