maanantai 3. syyskuuta 2018

Uuteen viikkoon vanhoin kujein

Uusi viikko, uudet kujeet... sen kun näkisi :D
Täällä oli tarkoitus aloittaa vapaapäivä kevyesti ja vähän erilailla kuin yleensä. Terveellisen smoothien jälkeen uimahalliin ja siitä salaattilounaalle ja kirpparin kautta kotiin, mutta niin vain jämähdin taas kotinurkkiin pyörimään! Hurautin itselleni smoothien, mutta jälkkäriksi söin KAKKUA!!! Tulihan siinä samalla pyykkikasat pestyä ja puhtaat pyykit viikattua kaappeihin. Imuroinnit, järkkäilyt, kanin häkin pesut, kaupassa käynnit ja muut värkkäilyt! Siinäpä se keski-ikäisen äiti-ihmisen vapaahetki noin pääpiirteissään! Toki sitä voisi joskus jotakin muutakin keksiä, mutta jos ihminen saa tästäkin kiksejä, niin mikäs siinä ;)

Viikonloppuun mahtui kuitenkin uudenlaisiakin juttuja, kuten tuo mieheni hullu päähänpisto polkea miltei 100 kilsaa pyörällä! Niin vain matka Helsingistä Hämeenlinnaan taittui jopa viidessä ja puolessa tunnissa pienien taukojen kera. Ihmeen virkeänä hän lähti tuon urheilusuorituksen ja pienien päikkäreiden jälkeen kanssani hääpäivää juhlimaan. 

Hassua, että tähänkin on jo tultu, että lapset jäävät mielellään kaksin ( tai kavereineen ) kotiin siksi aikaa, kun me vanhemmat käymme syömässä ja elokuvissa. Oli oikein mukavaa! Voin muuten suositella lämmöllä uusinta Mielensä pahoittaja-elokuvaa, jossa sai kyllä itkeä ja varsinkin nauraa oikein kunnolla :) 



Ihan vielä ei muuten villasukkia tarvita, sillä syksy jatkuu lämpinä ja aurinkoisena. Meillä täällä etelässä on tänäänkin yli 20 astetta lämmintä! Aika huippua.

Tässähän voisi oikeasti mennä vielä uimaan järveenkin, kun uimahalli jäi välistä ;)


Alla vielä kuva viikonlopun synttärisankarista ja meidän "pienestä" karvaisesta sylivauvasta, joka ei tosin syliin tule, muutakuin ehkä herkkujen perässä ;)

Ensi viikonloppuna synttärit vielä jatkuvat sukulaisten kesken ja täällä pähkäillään, mitähän sinne leivottaisiin? Tulisiko kokeiltua jotakin uutta, vai päädytäänkö taas samoihin vanhoihin resepteihin?
Jos sinulla on mielessä joku tosi herkullinen ja helppo leivonnainen, niin vinkkaapa ihmeessä :)


Näissä mietteissä ja tunnelmissa:

Iloa uuteen viikkoon!

Iida Emilia

6 kommenttia:

  1. Välillä ne suunnitelmat muuttuvat :): Monta kertaa itsekin suunnitellut tekeväni yhtä ja toista mutta löydänkin itseni juurikin noissa samaisissa puuhissa :).
    Tämä syksy todellakin on lämmin. T-paita keli ollut silti ilmassa syksyntuntua.
    Oikein ihastuttavaa alkanutta viikkoa sinulle.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löydän itseni AINA tekemästä näitä kotihommia! :D Mutta toisaalta nautin siitä niin paljon, että eipä siitä haittaa ole. Kiva tehdä rauhassa lasten ollessa koulussa. Voisi tietenkin joskus keskittyä hoitamaan itseäänkin. Mutta toisaalta tuo kotihommien tekeminen on terapiaa ja varsinkin se, että pyykkivuoret pysyy aisoissaan, niin kaippa se päänupille tekee hyvää ainakin ;)

      Ihanaa, kun on vieläkin niin kesäistä! Nyt selvitään hyvin talvesta tämän voimin!

      Mukavaa viikon jatkoa sinne teille myös <3

      Poista
  2. Kotihommat kotona yksin ollessa on aika jees... Keski-ikääkö se on vai mitä? Oletko kokeillut Salted Caramel Cakea? Meillä siitä tykättiin tosi paljon!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin se vaan on ;). Jotenkin sitä näin keski-iässä "erakoituu" ja viihtyy liiankin hyvin omissa tutuissa ympyröissä :D. Toisaalta...olin jo ennen lapsiakin samanlainen. Käytin vapaapäiväni siivoukseen silloinkin ;).

      Hmm...pitipä heti googlettaa tuo herkku! Kuulosti kyllä hyvältä <3

      Poista
  3. Kuulostaapa jälleen kerran tutulta!
    Musta tuntuu, että mun suunnitelmat vaarallisen usein kaatuu noihin kotoilu hommiin:) Tuo on kyllä ihanaa, kun lapset viihtyy jo vähän yksistään kotosalla. Meilläkin isommat lapset haluaa välillä jäädä kotiin ja liikutaan sitten vähän pienemmällä kokoonpanolla. Ihan mukavaa vaihtelua sekin. Ja ainakin jää ne sellaiset "kestääkö tässä vielä kauan"-kyselyt pois:)

    Ihanaa loppuviikkoa sinne suunnalle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no eikös ;). Ei me kotoilijat vaan mahdeta itsellemme mitään!

      No juu, ihan hassua ja kieltämättä kivaakin, ettei tarvitse enää joka juttuun miettiä lastenhoitoa, kun lapset voivat vaan jäädä kotiin :)

      Toisaalta en meinaa millään edes tottua tuohon, vaan tykkäisin aina tehdä kaikkea yhdessä perheen kanssa. Mutta eipä nuo teinit aina äidin hössötyksiin mukaan innostu ;)

      Oikein kivaa viikonloppua sinne! <3

      Poista