perjantai 28. joulukuuta 2018

Joulu kultainen

Leppoisia välipäiviä ystävät!

Toivottavasti saitte viettää mukavan joulun läheisten ihmisten ympäröimänä?

Täällä nautiskeltiin joulun pyhistä varsin perinteisissä merkeissä ja vietettiin kiireettömön rentoja hetkiä rakkaiden kanssa. Pelailtiin, katsottiin leffoja, ulkoiltiin, luettiin kirjoja, valvottiin yömyöhään, tavattiin sukulaisia ja syötiin ihan liikaa! 

Eilen täytyi ryhdistäytyä ja palailla takaisin työmoodiin, mutta ensi viikolla saan vielä jatkaa muutaman päivän lomailua koululaisten kanssa.

Onhan tämä aina jotenkin haikeaa, kun kaiken sen hälinän ja hösäyksen jälkeen joulu on niin nopeasti ohi. Tai jatkuuhan se tavallaan sinne loppiaiseen, mutta ainakin itselläni se joulufiilis lopahtaa viimeistään uuteen vuoteen, ja monasti jo aijemminkin. 

Vielä joulukoristeet saavat kuitenkin pysytellä paikoillaan, mutta kuusi täytynee siirtää jo viikonlopuksi terassille, sillä isäntä on kärsinyt kovasta tukkoisuudesta kuusen saapumisesta lähtien. Lieneekö meidän siis syytä hankkia seuraavaksi jouluksi muovikuusi?!Tyttäret koristelivat kuusen aatonaattona ja yllätyin iloisesti, kun lopputuloksesta tuli niin yksinkertainen ja valkoinen :)

Aatonaattona leivottiin myös yksi satsi pipareita, jotka koristeltiin aattoaamuna.Valmiit piparit päätyivät joulukakun koristeiksi, sekä joulun puurokattauksen somisteiksi.

Aattona käymme aina aamusaunassa ja tyttäret kävivät myös lumikinoksessa pyörimässä!! Kääk!

Aamusaunan, puuron ja jouluohjelmien jälkeen käymme joka vuosi perinteisesti laskemassa kynttilät haudoille.Illaksi suuntasimme kakku ja lahjasäkki kainalossa mummilaan. Siellä meitä odotteli herkullinen joulupäivällinen ja kuusen alla iso kasa lahjoja. Kilttejä oltiin oltu, ja paljon saatiin tarpeellisia juttuja, joista olikin etukäteen "tontuille" vinkkailtu.


Kiitos joulu kultainen! Ensivuonna taas tavataan :)
Nyt kohti Uutta Vuotta ja uusia kujeita!

Lämpimin terveisin:

Iida Emilia

2 kommenttia:

 1. Oi että, teillä on ollut ihanan kuuloinen ja näköinen joulu! On se kyllä jokseenkin tyhjä olo joulun jälkeen, tai vähän sellainen mitäs sitten tehtäis-fiilis. Mutta hei eikö tässä jo saa kohta ruveta odottelemaan kevättä?!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana Ulla kauniista kommentistasi <3

   Joulu oli kyllä jälleen kerran ihana, ja juurikin tuo haikea fiilis jää hieman sen kaiken hössötyksen jälkeen, mutta nyt vain pikkuhiljaa kohti valoisampia päiviä ja kevättä :D

   Oikein ihanaa uutta vuotta teidän perheellenne! <3

   Poista