keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Heinäkuun viimeisiä

Oi kesä, miksi kiiruhdat? 
Miten voikin jo olla heinäkuun viimeinen päivä ja ensi viikolla starttaa käyntiin koulujen syyslukukausi! Huolettomat kesäpäivät ovat ihan pian ohi, enkä tiedä olenko valmis? 

Eilen tuntui jo aavistuksen syksyltä, kun hellepäivät vaihtuivat koleaan pohjoistuuleen ja ainoastaan  viiteentoista lämpöasteeseen. Olin kyllä odottanutkin viileämpiä kelejä, sillä helle kävi jo niin tukalaksi, ettei kyennyt oikein mihinkään järkevään ja pukeutumisessa pelkät aurinkolasitkin olivat liikaa ;D. 

Eilisen työpäivän jälkeen oli pitkästä aikaa energiaa kodin siivoamiseen ja tuntui ihanalta puuhastella sisällä. Sytyttelin myös muutaman kynttilän iltasella olohuoneeseen pitkän tauon jälkeen ja kääriydyin viltin alle. Ihana hyggeilyfiilis!

Pupuherra ihmetteli touhujani ja pomppi kokoajan jaloissa. Pakko oli hänestäkin kuva napata.

Olkkariin ei ole kesän aikana oikein mitään uutta ilmaantunut, paitsi harmaavalkoiset ruututyynyliinat, jotka ostin H&M:n sisustusosastolta 5:llä eurolla kpl. Pikkuhiljaa alkaa syksyinen sisusteluintokin kohotella päätään...entäs teillä?
Vielä ei kuitenkaan anneta sijaa syksylle, sillä onhan tätä kesää jäljellä!
Ensi viikolla jään lomalle ja meillä on jopa pieni reissukin edessäpäin ennen arkea. Mielelläni otan vastaan vinkkejä Savonlinnan suunnalta, mitäs kaikkea nähtävää siellä olisi?Lämpimät kiitokset muuten vielä runsaista synttärionnitteluista, joita täällä somessa minulle sateli.
Hyvinhän tämä elämä näyttää jatkuvan, vaikka vuosia ropsahtikin taas lisää mittariin ;D. 
(Ja tuosta 40:n "kriisistä" voisi kirjoitella ihan oman lukunsa vielä ).

Kuinkas siellä? Onkos kriisejä...kesän loppumisesta tai jostakin muusta?

Halauksin

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Juvalla, avonlinnanS läheisyydessä, on ihastuttava, Suomen ainoa englantilainen teehuone (Teahouse of Wehmais) ja sen yhteydessä kiva sisustuspuoti. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos ihanasta vinkistä! :)
   Tuo täytyy ehdottomasti tsekata ( jos mies suostuu ;)

   Poista
 2. Olavinlinna on vielä kalliolla asemissa, jos ette ole aiemmin käyneet. Ja myös Riihisaaren museo linnan luona, suosittelen. Meillä teini-ikäiset lapset tykkäsivät käydä metsämuseo Lustossa. Samalla voi käydä Punkaharjun harjumaisemissa ajelemassa. Olavinlinnan läheisyydessä on Saima-kahvila ja pieniä putiikkeja, niissä kannattaa käydä. Ja jos torilla käytte lörtsyillä, niin ehdottomasti reunimmaisessa torikojussa puusillan puolella. Tai vohveleilla Onkipaikan kojulla. Kalliolinnassa Kasinonsaaren perukoilla Sulosaaressa on suosittu lettukahvila.

  Savonlinna on kohentanut kasvojaan paljon muutaman viime vuoden aikana. Ja näin kesällä siellä on popup-kauppoja, joten katukuva ei näytä autiolta kuten talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari näistä hyvistä ideoista :)

   Olavinlinnaan menemme ainakin ehdottomasti tutustumaan ja tuohon lettukahvilaan, koska ovat ihan hotellimme läheisyydessä. Niin ja lörtsyjä sekä muikkuja pitää päästä maistelemaan :).

   Kiva kuulla, että siellä on kesällä elämää. Uskon, että viihdymme hyvin. Paljon olen kuullut kehuja Savonlinnasta.

   Poista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista