keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kesäpicnic laiturilla + muut pieleen menneet suunnitelmat

Hellurei ja heinäkuuta!

Koko perheen yhteinen pariviikkoinen loma käynnistyi mökkeillen ja heti perään Linnanmäellä huvitellen, mutta siihen se riemu sitten tyssähtikin! Lomamatkamme Gdanskiin jäi vain haaveeksi, eikä muutakaan hyvää ( kohtuu edukasta ) kohdetta ole enää vastaan tullut. Edelleen reissurahamme ovat jumissa pankin katevarauksissa purkupyynnöistä huolimatta, joten pitkää pinnaa ja huumoria on tässä jonkin verran kaivattu.

Tähän viikkoon meillä ei muutenkaan suurempia suunnitelmia ollut, sillä kuopuksella on edelleen kesätreenejä ja esikoisella omia menojaan. Me aikuiset toimitaan lähinnä kuskeina ja kokkeina, ja siinähän ne päivät sitten menevätkin ;). Välillä on mukavan letkeää, mutta välillä ollaan toistemme kurkuissa kiinni. ( Olikohan sitä taas hieman liian suuret odotukset lomalle...mietinpä vain ).

Onneksi meille "vanhuksille" olisi perjantaihin tiedossa festarihuumaa....
tosin sääennuste lupailee sadetta ihan koko päiväksi! Suorastaan naurattaa jo tämä moukan tuuri :D.
Mutta hei...viikonlopun picnic oli aikas kiva, vai mitä ootte mieltä?
Totuuden nimissä mun on kuitenkin paljastettava, että tämä kesäinen picnic oli lavastettu yhteistyötä varten ja todellisuudessa kuvaushetkellä tuuli niin vauhdikkaasti, että siinä oli kattauksessa pitelemistä!!! Kukatkin lensivät kaaressa useamman kerran, vaikka asettelin maljakon täyteen kiviä.

Nautiskelimme herkuista sitten turvallisesti sisätiloissa ;)Kaikesta epäonnesta huolimatta olo on ollut ihmeen positiivinen, ja yritämme tässä vielä kehitellä edes pientä reissun tynkää ensi viikkoon, vaikka tiedän toki, että olemme tosi matti-myöhäisiä. 

Kyllä tämä pelkkä kotoilukin aina työnteon voittaa :D
Minkäslaisia kesäsuunnitelmia teillä muilla on? Viihdyttekö kotosalla vai vietättekö reppureissuelämää? Teettekö suunnitelmat hyvissä ajoin vai fiilisten mukaan? Oih...nyt mun täytyykin lähteä valmistautumaan, kun tapaan ystäviä kaupungilla ruuan äärellä. 

Ihania lomia kaikenlaisille lomailijoille!

Iida Emilia

4 kommenttia:

 1. Onpa harni tuon matkan kanssa teillä! Toivotaan, että sen tilalle tulee jotain kivaa ja ikimuistettavaa.Kaunis kattaus teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku viestistäsi :)

   Se oli kyllä tylsä juttu, mutta ei me sitä nyt onneksi jääty sen enempää harmittelemaan. Ja nyt löydettiinkin ihan tuttu ja turvallinen Tukholman reissu, joka on aina kiva vaihtis. :)

   Oikein mukavaa kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 2. No sehän se, lyhyt ja vaihteleva suvi. Mokoma on niin lyhyt, että kaiken pitäisi aina järjestyä "täsmäiskuina", ettei hurahda ohi koko piiiiitkään odotettu kesä. Joskus siis vain pitää tiputtaa hanskat ja järkätä jotakin kivaa, vaikka hetkeksi ja pysähtyä, tehdä jotakin joka vain itseä huvittaa ja unohtaa kaikki jarrumiesten kerhot omiin touhuihinsa. :). Kyllä se siitä, kesää on vielä jäljellä :). <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se juuri on :) Hyvin kirjoitettu!
   Onneksi on kesää vielä jäljellä <3
   Mukavia päiviä sinne!

   Poista