keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Syksyisiä säveliä


Syyskuinen tervehdys ystäväni!

Kuukausi näemmä vierähti edellisestä postauksesta. Näinkö se sitten blogin taival meinaa hiipua vallan kokonaan?! Yritän kyllä sitkeästi roikkua vielä täälläkin, vaikka instagramiin tulee päivitettyä kuvia lähes päivittäin :). Toisaalta blogin äärellä tulee eri tavoin pysähdyttyä ja pidän edelleen tästäkin.

Täällä ovat arkivapaatani säestäneet pesukoneen sekä imurin hurina. ( Nuo ainaiset vapaahetkieni sulosävelet :D )! Harmaata päivää piristävät myös pienet sisustelut sekä kynttilät. Iltaan on lupailtu kovaa syysmyräkkää, mutta luonto odottaa vielä täysin tyynenä ja nöyränä tulevaa! Hieman jännityneenä odottelen minäkin, vaikka toisaalta luonnonilmiöt kiehtovatkin.Viime viikonloppuna löysin facebookin marketplacesta ihanan vanhan ikkunapokan, josta olisi tarkoitus tehdä sisäikkuna tuohon olohuoneen sekä lastenhuoneen väliseen seinään. Olen haaveillut nimittäin todella pitkään kyseisestä ikkuna-aukosta, jotta valo tulvisi läpi kodin ja toisi muutenkin persoonallisuutta tuikitavalliseen rivarikotiin. Katsotaan nyt sitten minä vuonna tuo ajatus oikeasti toteutuu?! ;)Ikkuna-ajatus sai sysäyksen pienellä hääpäiväreissullamme Tampereella, minne karkasimme isännän kanssa ihan extempore. Siellä vierailimme aivan ihanan kodikkaassa Lillan Hotellissa, joka oli niin hyvällä maulla remontoitu ja tunnelma muutoinkin kohdillaan, että inspiroiduin valtavasti! Ihana reissu kaikinpuolin muutenkin. Tämä syyskuuhan meillä on yhtä juhlaa kun tytärkin täyttää vuosia.
Viikonloppuna olisikin tarkoitus yrittää juhlia syntymäpäiviä uudelleen, sillä flunssakausi meinaa laittaa kapuloita rattaisiin.


 Tämä syksy taitaa olla hieman sellaista koronan varjossa elämistä, mutta hämärät illat, kynttilät, suklaa, pehmeät viltit, raikkaat syyspäivät ja ruskan sävyt saavat sydämen sykähtelemään aivan samoin kuin edellisinäkin vuosina!

Tunnelmallisia hetkiä!

Iida Emilia

4 kommenttia:

 1. Ihana että kirjoittelet tännekin! Ihan eri tavalla sitä syventyy blogia lukemaan kun pikaisia päivityksiä. Jatka vain��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pia! <3 Tosi kiva kuulla ja tämä kannustaa jatkamaan täälläkin :)
   Se on totta varmasti, että blogin puolella keskittyy eri tavalla lukemiseen. Ainakin itse huomaan, että rauhoitun täällä eri tavalla :)

   Poista
 2. Kyllä on kaunista ja niin kodikasta. Mulla ei ole syksyistä kuin kynttilä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija :)
   Kynttilät tuovat syksyn tunteen ja fiiliksen. Se riittää :)

   Poista