maanantai 15. elokuuta 2011

Pikkujuttuja pikkulasta

Ihan pikaisesti tässä vapaapäivän kunniaksi kuvailin vessaamme, jossa saatiin lopulta viimeisetkin loppusilaukset viimeisteltyä. Olen ollut älyttömän tyytyväinen tuohon uudistuneeseen toilettiin, niinkuin ilmeisesti miehenikin, ( vaikka alunperin remppaa vastustikin ) sillä hän muistaa aina vieraille ensimmäisenä mainita, että olettekos muuten nähneet uutta vessaamme ;)

Wc-pöntön yläpuolelle laitoin pari hyllykköä, joihin saa kivasti aseteltua kaikkea pientä tarpeellista. Alkuperäiset lasihyllyköt saivat nyt vain toisenlaiset kannakkeet alleen.


Ikean kaksipuoleinen peilihässäkkä löysi paikkansa tyhjältä seinustalta, ja kauneutensa lisäksi se on erittäin näppärä aamusella hiuksia laitellessa.

Puinen pikkujakkara on oiva apu perheen pienimmällä käsiä pestessä.

Siivoushanskat ja meikkipussukkakin tietenkin sävysävyyn :)


Seuraavaksi aion tässä syksyn mittaan aloittaa myös kylppäri/kodarin kunnostusta. Kylpyhuoneeseen on suora kulkuyhteys tästä vessasta liukuoven kautta, joten olisi ihan huippua, kun huoneet yhdistyisivät sulavasti toisiinsa. Palaanpa ehkä siihen aiheeseen tuonnempana.

Kiitokset muuten edellisen postauksen ihaniin viesteihinne!

Mainiota maanantaita!

Iida Emilia


21 kommenttia:

  1. Eipä ihme että olet tyytyväinen,hirmuisen kaunista on niinkuin täällä aina=D Mainiota maanantaita sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Miten voikaan olla WC kaunis. Olet sen niin nätisti laittanut ja sisustanut!

    VastaaPoista
  3. Olet sinä taitava - piti katsoa oikein tarkkaan kuvasi.

    Eriiiittäin viehättävä. Kyllä voit nytkin vieraat viedä tuonne heti käsienpesulle ;D

    VastaaPoista
  4. On kyllä niin kaunis veski! Maltan tuskin odottaa seuraavia remppajuttuja :) Teillä on niin kaunista, edelleen viihtysin hyvin ;)

    VastaaPoista
  5. Hej Emilia,

    looks sooooooo beautiful with those black details !!!!

    Have a great day,
    SAnne

    VastaaPoista
  6. Soma on tuo teitin huussi. :)

    VastaaPoista
  7. Voi ihanuus...kylläpä sain taas monta kivaa ideaa. Oletteko maalanneet vessan vai mikä siinä on suurin muutos? Vai löytyisikö ennen kuvaa jostain aikaisemmista viesteistä? Itse maalasimme pari vuotta sitten vuosituhannen vaihteessa valmistuneen sinikaakelisen wc:n kaakelimaalilla ja olemme olleet tosi tyytyväisiä. Kylppärissä kummittelee ne vanhat kaakelit, mutta jaksaisiko sitä alkaa maalaamaan vai odottaako sitä kunnon kylppäriremppaa?!?

    Ihanaa saada uusia ideoita...heti alkoi päässä ideat pyörimään :)

    VastaaPoista
  8. Todella suloinen ja varmasti käytännöllinen toiletti teillä. Monia hyviä ideoita omaankin vessaan voisi tuosta napata. Ikealle vaan pitäisi päästä. :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis wc totta tosiaan. Nuo pienet hyllyköt on kivat, itselläkin on omassa vessassa ja niihin on kiva laittaa kauniita tavaroita ja vaihdella niitä tarvittaessa. Saahan toilettikin olla kaunis :) Tuo allas ja hana ovat myös kivat!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos teille ihanat naiset! :)

    Kirsi, Salla, Ainosofia: Kiitos kauniista sanoistanne! Eipä tosiaan tarvii enää hävetä silmiä päästään, jos vieras joutuu istunnolle ;)

    Nonnukka: Kiva, että viihdyt <3 Kiitos! Voipi olla, että seuraavia remppakuvia saa odotella taas aika pitkään ;) Vaikka toisaalta en malttais odottaa, että pääsisin jo uudistuksen kimppuun...

    Sanne: Hello Sanne, and thanks for visiting! Have a beautifull day also :)

    Tiina, Essi, Marika: Kiitti paljon, ja kiva kuulla, että ideoitakin täältä löytyy :)

    Ansku: Ihana kuulla, että sait jotain vinkkejä mukaasi :) Me tosiaan maalattiin myös sillä kaakelimaalilla vanhat 90-luvun laatat piiloon, sekä vaihdettiin allastaso, hana ja peili. Tuosta "Tunnisteet" kohdasta oikeasta palkista löytyy wc:n kohdalta ne vanhat postaukset, joissa ennen-kuvia. Muutos oli kyllä melkoinen :)

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  11. Niin, ja tosiaan nyt haluisin tehdä saman maalaushomman tuonne kylppärin puolelle. Maalaaminen tulee kuitenkin niin paljon edullisemmaksi ja helpommaksi, kuin koko remppa. Onhan siinäkin vaan aikamoinen työ. Pitäs vaan päästä vauhtiin ;)

    VastaaPoista
  12. Kyllä pn vaan niin kaunista tuolla teidän pikkulassa...kelpaa asioida ;)
    Ei ihme, että miehesi innolla esittelee vieraille..ihania nuo kaksilahkeisemme ;)
    Innolla jään odottelemaan kylppärin ja kodarin kunnostusta, laita ihmeessä sitten postausta tulemaan!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana vessa! <3

    VastaaPoista
  14. Kyllä on tosiaan ihana vessa! Ja sun kuvat on aina niin rauhallisia, lämpimiä ja tunnelmallisia.

    VastaaPoista
  15. Tosi kauniille näyttää! Ihania yksityiskohtia ja koko konaisuus myös. Piti oikein tarkasti katsella nuo kuvat kun oli niin hyvin suunniteltu ja toteutettu kaikki sinne.

    VastaaPoista
  16. No tietenkinhän se ennen kuva löytyi sieltä tunnisteista. Upea muutos todentotta ja kovin samanlaiselta näytti Hovinkin wc ennen maalausta. Meillä oli siisti kaapisto ja harmaa kaakeli lattiassa, joten pienellä rahalla saatiin muutos. Ja uusi peilikin saatiin pienen virheen vuoksi aivan pilkkahintaan. Täytyy jossain vaiheessa ikuistaa Hovinkin huussia...sieltäkin löytyy yllättävän monta samaa asiaa kuin Pilvenhattaran pikkulasta :). Mutta kyllä siellä pikkulassa niin monet kerrat tulee istuttua, joten miksi ei siitäkin tekisi kaunista muun kodin lailla.

    VastaaPoista
  17. Kiitti murut! Saatte mut hymyilemään :)

    Ansku: Juu, kuvia vaan näytille sitte teidänkin projektista :) Totta tosiaan se vessakin kannattaa laittaa mieleisekseen!

    VastaaPoista
  18. Ihanaa mustaa ja valkoista:)Kuvat tosi onnistuneita..

    Hyvää viikkoa sinulle myös!!

    VastaaPoista
  19. Anonyymi10.06

    Kaunis wc ♥
    -AnnaO-

    VastaaPoista
  20. Kaunista!Kaikki sopii hyvin yheen!<3
    Tykkään tosi paljon!:)

    VastaaPoista
  21. Ai kuinka kauniit kuvat ja upea wc tila -tuolla on varmasti viihtyisää sommistautua uuteen päivään !
    MUkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista