lauantai 20. elokuuta 2011

Törkynurkasta työpiste

Ihanaa, kun on taas viikonloppu! Nukuttiin pitkään. Sämpylätaikina on kohoamassa. Viikkosiivous odottelee, mutta pieni flunssanpoikanen tuppasi kutsumatta tupaan, ja tekee olon aika vetämättömäksi.

Arkemme on alkanut oikein mukavasti. Lapset ovat menneet reippain mielin kouluun ja päiväkotiin. Itsekkin olen kokenut jonkun ahaa-elämyksen työni suhteen. Pitkästä aikaa tuntuu, että tätähän juuri haluankin tehdä!

Töiden alun kunniaksi kunnostauduin, ja sisustelin eräänä iltana kammarin mutkaan pienen työpisteen, josta löytyy helposti askarteluun, ja ompeluun liittyvät asiat.
Tämä makuuhuoneen nurkkaus on toiminut pitkään pelkkänä törkynurkkauksena, jonne on ajautunut kaikkea turhanpäiväistä. Mm. vanhan vessan korkea kaappirumilus jämähti makkariin, samoin lastenhuoneen peilipöytä. Näistä olen valmis heti luopumaan, kunhan löydän kivan vaatekaapin siihen tilalle. Onneksi tämä nurkkaus ei pistä silmään muutakuin nukkumaan mennessä, mutta pienellä sisustelulla siitäkin sai ihan kelvollisen :) 


Tällähetkellä olen kovin mieltynyt mustavalkeaan, harmaaseen, sinkkiin ja kromiin. Päässä pyörii tuhat ja yksi ideaa jokaiseen huoneeseen, mutta maltillisesti mennään. Pelkkä suunnitteleminen, ja uusien katalogien selaaminenkin on mukavaa puuhaa.



Pian pitäisikin askarrella Lilliputin synttärikutsut matkaan, sillä 5-vuotis synttärit lähestyvät kovaa vauhtia.
Tiimarista löysin muuten tuollaisia suloisia pilkullisia lahjapapereita.

Mutta nyt sämpylöiden paistoon...

Leppoisaa Lauantaita :)

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Leppoisaa lauantaita sinullekin! Työpisteestä tuli tosi ihana, minäkin ajoittain niin kaipaan tuollaista selkeää työskentelytilaa... Ei vaan mahdu!

    VastaaPoista
  2. Hyvinkin kelvollinen, aivan ihana! Pitääpäs käydä katsomassa onko meidän tiimarissa tuota pilkullista paperia.
    Kiva että teidän arki on alkanut rullaamaan, pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivalta näyttää. Minulla haaveissa myös pieni työpiste. Nuo Tiimarin paperit näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
  4. Ihana työpiste!!!Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kiva työnurkkaus ja tuo Ikea-lamppu iki-ihana, joka löytyy myös meidän makkarista kaksin kappalein. Mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  6. I love it :) Tuo lamppu mun on pakko myös saada, onko se ikealta? Ihanaista iltaa <3

    VastaaPoista
  7. Kiva - tosi kiva siitä tuli. Se alkaa taas syksyn tullen tummat värit miellyttämään, saas nähdä, missä muodossa :) Kaunista loppukesää toivotelleen.

    VastaaPoista
  8. No kyllä kelpaa tässä puuhastella ja askarrella, eikä taatusti tulee enää edes pahat unet tämän nähtyään ;). Piipahdin eilen Tiimarissa, mutta eipä osunut nuo suloiset paperit silmään. Ja tuo lamppu...ai jai...Ikean uuden kuvaston tupsahdettua postilaatikkoon tuli tunne, että tahtoo tahtoo :)

    VastaaPoista
  9. Kivalta näyttää työpisteesi! Hienot nuo laatikoiden nupit <3 Pitäisi saada omakin työpöytä siivottua ja laittettua siihen ompelukone jne. Tällähetkellä se on vaan täynnä meidän siilineidin tykötarpeita, joten innostusta odotellaan!

    VastaaPoista
  10. Upeata upeata sisustussilmää jälleen <3

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunisa työpiste ja kuvat ovat ihania ja inspiroivia!!!.))

    VastaaPoista
  12. Kaunis työpiste ja värimaailma on juuri sitä mistä itsekin pidän! <3

    VastaaPoista
  13. Kiitos jälleen kivoista kommenteista kaikille <3

    Valaisin on tosiaan Ikeaa, ja itse myös tykkään siitä hurjasti. Tekisipä mieleni hakea vielä jalkalamppu-versiokin :)

    Nuo peilipöydän nupit hankin joskus Villa harmoniesta. Sopivat tuolloin hyvin lastenhuoneeseen. Tuohon ovat aika hempsukat, mutta somat ovat kyllä :)

    VastaaPoista
  14. Siis tosi hyvä...Justiisa nuo värit ja pinnat, vaalianpunasta ripaus :)

    VastaaPoista
  15. Oikun on somaa, tykkääääääääääääääään! ;)

    VastaaPoista
  16. Näyttää tosi kivalta. Meidän työpiste(kin) on keskeneräinen joten kaikki mahdollinen inspiraatio on tervetullutta :)

    VastaaPoista
  17. Mäkin tykkään!! <3 <3

    VastaaPoista
  18. Anonyymi20.08

    Hienolta näyttää! Meilläkin tarttis mun puhanurkalle jotain tehdä, nyt se vain pursuaa tavaraa ja keskeneräiset on levällään...

    Mukavaa alkavaa viikkoa!
    -kisu onnenmurusista-

    VastaaPoista