tiistai 30. huhtikuuta 2019

Huhtikuun viimeisiä viedään

Hellurei!

Ihan käsittämätöntä, että huhtikuu on jo lopuillaan! Sehän meni ihan silmänräpäyksessä! 
Ja jos pääsiäinen tuli tänä vuonna myöhään, niin nyt tuntuu vappu tulevan liian aikaisin :D
Eihän tässä meinaa perässä pysyä.

Itselläni alkoi eilen myös loma, mutta viikonloppuna sain kauhean yskän ja köhän, joka vei äänen mennessään. Alkuloma on siis mennyt aika rennosti lepäillen ja rauhassa kotihommia tehden.
Joku kummallinen kevätväsymyskin yhä jatkuu, enkä saa oikein mitään aikaiseksi.

Mutta tänään me meinataan perheen kanssa karata pienelle vappureissulle. Yleensä ollaan aina vietetty vappua kotona, joko keskenämme tai vieraiden kanssa, mutta nyt tuntui siltä, että vaihtelu voisi virkistää. Ja oikein mukavasti tämä reissu osuu muutenkin tähän lomaviikkooni, niin pääsee vähän paremmin lomafiilikseen. Instagramiin laittelen illan mittaan alkupaloja storyn muodossa ja myöhemmin kerron täällä blogissakin seikkailustamme :)Ajattelin yllättää lapsukaiset koulusta tullessaan simalla ja munkeilla. Koristelin myös vähäsen kotia juhlan kunniaksi kaapista löytynein ilmapalloin. Nehän kuuluvat ehdottomasti vappuun. 

En tehnyt simaa itse tänäkään vuonna, eikä äitinikään tehnyt tällä kertaa, joten sima on ihan kaupan hyllyltä noukittua. Munkit saa myös niin kätevästi leipomosta, etten alkanut itse kuuman rasvan kanssa räiskimään ;). On ne kyllä liian hyviä!
Nyt mun on kuitenkin syytä alkaa pakkailemaan, jotta päästään heti matkaan, kun isäntä pääsee töistä. Mitäs suunnitelmia teillä vapuksi? 

Oikein iloista vappuaattoa!

Iida Emilia

1 kommentti:

 1. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to

  keep doing such an article even future.  Hindi paheliyan
  Hindi funny jokes
  Hindi riddles

  VastaaPoista