lauantai 13. huhtikuuta 2019

Keväthepulia ja juuttirakkautta

Rauhaisaa lauantai aamua!

Täällä istun keittiön pöydän äärellä ja syön aamupalaani hiljaisessa kodissa. Isäntä lähti jo töihin ja teinit nukkuvat sikeästi. Tämä on minun oma hetkeni ennen päivän tohinoita. 

Kulunut viikko on pitänyt sisällään tunteita laidasta laitaan. Flunssaa, pitkiä päiviä, kireitä aikatauluja ja tylsiä hetkiä. Mutta myös rakkautta, halauksia, naurua ja positiivisia palautteita. Toppatakitkin jouduttiin kaivamaan vielä esiin uudelleen, kun lämpimät kevät-tuulet muuttivat suuntaansa.

Kevät on yhtä vuoristorataa kyllä, niinkuin tämä elämäkin :)
Onneksi kuopuksen flunssa helpottaa, eikä se näyttänyt tarttuvan muihin. Oman "ylikierros-tunteen" kun saisi vielä talttumaan. Luulin jo kilpirauhasen liikatoiminnan palanneen, mutta verikokeiden mukaan arvot pitäisi olla kunnossa. Noh, ihmetellään...liekö vaihdevuodet "vain" iskemässä?! Vai mikä keväthepuli on meneillään!Täällä on pääsiäisen laitto jotenkin jämähtänyt...ohraruohotkin edelleen kylvämättä. Mutta saahan sitä kevään tunnelmaa muutoinkin luotua. Pihamme syreenien oksista avautuu niin suloisen vihreitä silmuja, että ne tuovat kevään sisällekin.

Nyt tuleekin asiaa vähän sieltä ja täältä...vaikka se varsinainen asiani oli tulla näyttämään teille uutta olohuoneen mattoani! Eikö olekin ihana? Juuttia ei voi olla rakastamatta, varsinkaan jos sitä löytää sopivaan hintaan. Ystäväni tästä Tokmannin tarjouksesta mulle vinkkasi, ja sieltä hain omani, ja nyt tekisi mieli juuttia lisääkin, vaikka joka huoneeseen :)Tänään olisi suku-synttäreitä tiedossa ja osa lahjasta on vielä hankkimatta, joten taidanpa alkaa herätellä nuorisoa, jotta ehditään vielä johonkin tämän päivän aikana. 

Leppoisaa viikonloppua!

Iida Emilia


5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia kauniista kodistasi. Ja tuo matto.....LOVE. Meillä kissat syöneet ohraruohot jotka olen istuttanut :). Mukavaa lauantaita sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon lämmittävistä sanoistasi Erica <3
   Matto on kyllä ihana! :)
   Täälläkin menisi äkkiä kaniherran suuhun ruohot ;)

   Leppoisaa suununtaita!

   Poista
 2. Anonyymi3.10

  Ihania kuvia 💖 juuttimatto on myös 💖 Iloista sunnuntaita 🤩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3

   Juutti on kyllä nättiä!

   Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 3. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  you structure enlightening articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.

  Are You Looking for local or outstation rides ? Best taxi services. Book Aashi

  holidays service & enjoy your trips.


  Taxi services in Jaipur |

  Taxi in jaipur |

  Jaipur Sightseeing Taxi |  Regards

  Sameer

  VastaaPoista