maanantai 1. huhtikuuta 2019

Oi huhtikuu!

Yhteistyössä Newport.se

...............

Aah, huhtikuun ensimmäinen ja kevät on virallisesti täällä! Kellot ovat nyt kesäajassa ja ihana valoisuus jatkuu pitkälle iltaan. Aurinko paistaa ja viimeisetkin lumikasat saavat kyytiä. Ja vaikka tuuli onkin vielä koleaa, niin tuntuu, että voiton puolella ollaan.

Viikonloppu meni nopeaan ja perjantaina oli mukavaa nähdä ystäviä tapas-illan merkeissä. Kävimme nimittäin tutustumassa Turengin vanhaan asemaan ja siellä sijaitsevaan idylliseen kahvilaan. Aivan ihana paikka ja loistava tapa nollata työviikon stressit.

Muutoin viikonloppu sujuikin rauhallisesti kotoillen ja keväisistä keleistä nauttien.
Teimme myös hyvää ruokaa ja panostin pitkästä aikaa kattaukseen. Sain yhteistyössä Newportin kanssa testailla heidän aterimia ja kauniita viinilasejaan. Toimin myös samalla sanansaattajana, sillä kyseinen jenkkiläinen verkkomyynti on rantautumassa tänne meille Suomeenkin. Käyhän kurkkaamassa ja osallistumassa heidän hulppeaan arvontaan,
jossa voit voittaa 3000 euron arvoisen lahjakortin! Ja tämä ei ole aprillia! :DAjatukset alkavat karkailla tuon tuostakin kesään ja grilli-iltoihin terassilla.
Olen myös ideoinut hieman uutta sohva-aluetta aamiaisterassimme puolelle, enkä malta odottaa, että pääsisin sitä toteuttamaan. On se vaan ihanaa, kun on nämä vuodenajat, sillä kevät ei tuntuisi joka vuosi näin upealta, ellei välissä olisi pitkää ja kylmää talvea.Uudet aterimeni ja kauniit viinilasit ovatkin kuin tehdyt kesän grillijuhliin. Vaikka Amerikkalaisten sisustustyyli on monasti omasta mielestäni hieman liian fiiniä, niin Newportilta löytyy kauniita tuotteita myös skandinaaviseen makuun. Uudet pussilakanatkin alkoivat kovasti näin kevään tullen houkutella.


Kuukauden päästä luonto alkaa vihertää ja toivottavasti tarkeneekin jo paremmin, mutta iloitaan nyt hetki kerrallaan tästä kevään etenemisestä.

Aurinkoista huhtikuuta!

Iida Emilia

2 kommenttia:

 1. Onpa kauniit aterimet ja lasit, ja teidän keittiö toki kokonaisuudessaan! <3
  Iloista huhtikuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle kauniista sanoistasi <3
   Mun mielestä kans tosi kauniit nuo aterimet ja lasit. Niissä on ripaus glamouria, mutta silti ne istuu kauniisti myös arkeen :)

   Oikein ihanaa ja lämmintä huhtikuuta sinnekin! <3

   Poista