tiistai 23. huhtikuuta 2019

Lämpöä ja lomasuunnitelmia

Lämpöistä viikon alkua!

Toivottavasti pääsiäisenne sujui mukavissa merkeissä? 
Instan storyissä varmasti joku kurkistikin meidän pääsiäisen viettoomme, joka sisälsi sopivissa määrin kotoilua, sukulaisten tapaamista, herkuttelua ( liiallisessa määrin tosin ;), pihahommia, mökkeilyä, laiskottelua, munarallia ja sen sellaista hauskaa puuhastelua.

Loppuviikko sujuukin tässä ihan lupsakasti, suorastaan kesäisistä keleistä nauttien! 
Askeleet tuntuvat erittäin keveiltä myös sen takia, että tämän lyhyenlännän viikon jälkeen jään viikon mittaiselle talvilomalle. Vaikka lasten hiihtoloman aikaan harmittikin, etten saanut tuolloin lomailla, niin ei tämä ole yhtään hassumpaa lomailla näin keväälläkään, vaikka yksin lomailu ei toki niin hauskaa toisaalta olekaan.

Yksinään lomailussa piilee se vaara, etten pääse täältä kotoa lähikauppaa kauemmas! Koluan  kuitenkin taas kaappeja ja askartelen kotihommien parissa! ( Pliiiis, pakottakaa mua hankkimaan elämä )! Haaveissani kuvittelen aloittavani päiväni vaikkapa virkistävällä uinnilla uimahallissa ja sen jälkeen tapaavani ystävää lounaalla. Jalkahoito tai kampaajakäyntikin voisi olla lomailijalle ihanaa luksusta....mutta mun metrin mittainen "To do-lista" on jo täyttynyt ikkunanpesuista, jääkaapin- ja pakastimen sulatuksesta, varaston siivouksesta, vaatekaapin inventaariosta, piharappusten suunnittelusta ym, ym. Tarpeellisia asioita toki nuokin ja joskushan ne olisi hoidettava, mutta osaisinkohan yllättää itseni ja tehdä jotakin ihan muuta? Mitäs te tekisitte? Mä kun onnistun nykyään näemmä saamaan jonkinlaisen lomastressinkin jo ennen lomia ;). Suorittajalle pahinta olisi, jos ei saisi aikaiseksi mitään! Mutta kylläpä kelpaa nyt keittiön ( likaisesta ) ikkunasta takapihalle katsella, kun aurinko paistaa ja luonto saa valoenergiaa kasvaakseen. Nurmikko vihertää jo aavistuksen ja puiden oksilta silmut huhuilee: "täältä tullaan kesä" :)Tänään ripustelin takapihan terassille harsoverhot kevät-tuuleen liehumaan ja heti alkaa näyttää kotoisammalle. Vielä kun saisi vihreyttä lisäiltyä, mutta pitää malttaa mielensä.

Olen muuten suunnitellut tuonne tarassin taakse pientä hyötykasvimaata ja sitä voisin lomalla jo alkaa puuhastella. Pihalla touhuilu on ainakin terapeuttista ja mukavaa.

Kokeilin sisätiloissa Juvin pöytään tuollaista lamppua ja se näyttää aika kivalta. Rakkaus-juliste koki kovia, kun tipahti maahan ja kaniherra järsi rakkaudesta reunat pois :DNyt keskityn muutamaan työpäivään ja ihan pian lomaillaan, niin ja vappuillaan myös!

Auringonpaistetta loppuviikkoon!

Iida Emilia


4 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää terassillasi. Mukavaa kevään aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Ja samoin sulle, oikein mukavaa kevättä!

   Poista
 2. Kyllä tuolla kelpaa kesäiltoja viettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Hannele :)
   Ihanaa, kun pian voi siirtyä ulkotiloihin nautiskelemaan.

   Poista