lauantai 20. heinäkuuta 2019

Heinäkuisia kuulumisia

Lämpöistä lauantaita ihanat!

Pahoittelut jälleen pitkäksi venähtäneestä blogitauosta. Kesä vie niin mukanaan, että se on leijailtava flown mukana :). Instagramissa tulee useammin päiviteltyä ja stooreihin saa nopeasti talletettua kesän kivoja tapahtumia. Mutta kyllä se some-lomakin välillä hyvää tekee.

Ensimmäinen lomapätkäni loppui viikko sitten, mutta seuraava häämöttää jo parin viikon päässä.
Alkukangertelujen jälkeen lomamme olikin oikein mukava ja kesää on onneksi edelleen jäljellä! Saimme epäonnistuneen matkavarauksen rahat takaisin ja teimme kivan reissun tuttuun naapurimaahamme Tukholmaan. 

Tukholmassa vietimme yhden yön, ja parin päivän aikana kerkesimme shoppailla ja nautiskella kaupungin sykkeestä kauniine kahviloineen ja trendikkäine ruokapaikkoineen. Lisäksi kävimme tutustumassa ihanaan Skansseniin ja sitä voin suositella lämpimästi kaikille. Jopa isäntä ja teinikin tykkäsivät tuosta museokylästä ja eläintarhasta, vaikka alkuun olivatkin epäluuloisia. Harmi kun en ottanut kameraa reissuun mukaan, sillä niin kauniita ja inspiroivia yksityiskohtia matkalla näki.



Reissusta toin palan ruotsalaista designea mukanani, sillä ihastuin kovasti tuollaiseen persoonalliseen kynttiläpidikkeeseen, joka oli tehty kierrätettävästä alumiinista ja tämä paljastuikin  kotona klassikoksi nimeltänsä Stumpastaken. Ihanan erilainen, monikäyttöinen ja etenkin tulevan syksyn hitti :)




Onneksi ilmatkin tuntuvat nyt lämpenevän jälleen heinäkuuhun sopiviin lukemiin, jotta varpaita tarkenee vielä ulkoiluttaa sandaaleissa ja uimarantojen hietikoilla. Sinänsä minua ei ne viileämmätkään kelit haitanneet, mutta kuuluuhan nuo helteet toki kesään.




Tänään tapaan lapsuuden ystäviäni ja alankin hiljalleen valmistautua yökyläreissuun. Kelitkin ovat nyt kohdillaan piknikkiä varten. Varmasti hauska ilta tiedossa. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin!

Aurinkoisin kesäterveisin:

Iida Emilia

4 kommenttia:

  1. Hieno tuo kynttilänpidike! Ja muuten niin kaunista...teidän kauniista kodista♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannesti kiitoksia Hannele-ihanainen <3
      Kynttiläpidike oli hauskan erilainen löytö :)

      Poista
  2. Kesällä tahtoo blogi monella elää hiljaiseloa.Blogissani on arvonta, käykää osallistumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on ja hyvä niin :)
      Kesä menee niin äkkiä. Siitä täytyy nauttia joka sekuntti.
      Oi kiitos vinkistä, täytyypäs kipaista kylään :)

      Poista